Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

MEVSİMİNİ BEKLE ..!

Şimdi bahsedeceğim konunun uzmanı olmadığımı belirtmek isterim. Ama konunun defaten irdelendiğini biliyorum. Aslında her zaman dile getirilmesi gereken konu olduğunu kabul etmemiz gerekir.  *** Aslında o kadar önemli ki televizyon kanallarında, zorunlu kamu spotu yayınlarının arasına katılması gerekir.  *** Soframıza konulan sebze ve meyvelerden bahsetmek istiyorum.  *** Nasıl bir iradeye sahibiz ki, zamanı gelmeyen mevsim öncesi meyveyi ve sebzeyi almaya çalışıyoruz.  *** Tadı tuzu olmayan kıpkırmızı bir çilek düşünün. Görüntüsü al beni diyor ama tadı ise bir daha yeme beni diyor.  *** İçi bomboş olan bir patlıcan, elma gibi bir domates, acımtırak bir kiraz. Acelemiz ne anamıyorum. Bunları bize almaya iten sebep nedir? *** Hadi bizler neyse de çocuklarımıza yazık olacak. Dışı mum ile sıvanmış elmalar, suni olarak renklendirilmeye çalışılmış parlak portakallar ve daha sayamadığımız sebzeler ve meyveler… *** İçi de dışı da kimyasal maddeler içeren, mevsiminden önce yenilen sebze ve meyveleri yemek bizlere hiçbir fayda sağlamayacağı gibi hat safhada zararlı olduğunu biliyoruz. Bu zararın etkisini hemen göstermeyeceği ve yıllar sonra çeşitli hastalılarla kendini htireceğini aklımızdan çıkarmayalım.  *** Onun içindir ki her şey zamanında ve yerinde güzeldir diyelim, görünüşüne asla aldanmayalım. Yiyeceğimiz meyve ve sebzelerin soframıza gelmesini, özlem duyarak bekleyelim, alıştığımız ve bildiğimiz tadı, damağımızda hissederek afiyetle yiyelim. *** Kalın sağlıcakla…
Ekleme Tarihi: 02 Mayıs 2018 - Çarşamba

MEVSİMİNİ BEKLE ..!

Şimdi bahsedeceğim konunun uzmanı olmadığımı belirtmek isterim. Ama konunun defaten irdelendiğini biliyorum. Aslında her zaman dile getirilmesi gereken konu olduğunu kabul etmemiz gerekir. 
***
Aslında o kadar önemli ki televizyon kanallarında, zorunlu kamu spotu yayınlarının arasına katılması gerekir. 
***
Soframıza konulan sebze ve meyvelerden bahsetmek istiyorum. 
***
Nasıl bir iradeye sahibiz ki, zamanı gelmeyen mevsim öncesi meyveyi ve sebzeyi almaya çalışıyoruz. 
***
Tadı tuzu olmayan kıpkırmızı bir çilek düşünün. Görüntüsü al beni diyor ama tadı ise bir daha yeme beni diyor. 
***
İçi bomboş olan bir patlıcan, elma gibi bir domates, acımtırak bir kiraz. Acelemiz ne anamıyorum. Bunları bize almaya iten sebep nedir?
***
Hadi bizler neyse de çocuklarımıza yazık olacak. Dışı mum ile sıvanmış elmalar, suni olarak renklendirilmeye çalışılmış parlak portakallar ve daha sayamadığımız sebzeler ve meyveler…
***
İçi de dışı da kimyasal maddeler içeren, mevsiminden önce yenilen sebze ve meyveleri yemek bizlere hiçbir fayda sağlamayacağı gibi hat safhada zararlı olduğunu biliyoruz. Bu zararın etkisini hemen göstermeyeceği ve yıllar sonra çeşitli hastalılarla kendini htireceğini aklımızdan çıkarmayalım. 
***
Onun içindir ki her şey zamanında ve yerinde güzeldir diyelim, görünüşüne asla aldanmayalım. Yiyeceğimiz meyve ve sebzelerin soframıza gelmesini, özlem duyarak bekleyelim, alıştığımız ve bildiğimiz tadı, damağımızda hissederek afiyetle yiyelim.
***
Kalın sağlıcakla…
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş