Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

TELEFERİK FACİASI

Geçtiğimiz günlerde gündeme sarsan üzücü olay Antalya'nın Konyaaltı ilçesinden geldi. ☘ Bayram günü olmasıyla bu tür turistik özellik taşıyan yapıların güvenliğinin ne kadar önem arz ettiğini gördük. ☘ Turisttik diyorum çünkü özel günlerde yoğunluk yaşanmasıyla birlikte teleferik gibi ağırlık çeken yapıların güvenliğinin çok iyi olmasının önemini anladık. ☘ Ordu’da bulunan teleferik bayram ve yaz aylarında ne kadar yoğun çalıştığını ve nasıl önünde kuyruklar oluştuğunu görüyoruz. ☘ Allah korusun bir ufak hata kaç cana mal olur kim bilir? ☘ Bazen teleferikte bakım olduğu zaman 10-15 günü geçince, niye bu kadar uzadı bunun bakımı diye söylendiğimiz oluyor. ☘ Bırakın 1-2 ay geçsin yeter ki sevdiklerimiz ve bizler güvende olalım.  ☘ Antalya da yaşanan bu elim olay teleferik taşımacılığı yapan diğer illere de acı ama ders olsun ki bakım ve arıza onarımında hiçbir göz ardına imkan vermesin. ☘ Böyle günlerde sevinçlerimiz acıya dönüşmesin. Teleferik kazası yaşayanlara buradan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kalın sağlıcakla…
Ekleme Tarihi: 15 Nisan 2024 - Pazartesi

TELEFERİK FACİASI

Geçtiğimiz günlerde gündeme sarsan üzücü olay Antalya'nın Konyaaltı ilçesinden geldi.

Bayram günü olmasıyla bu tür turistik özellik taşıyan yapıların güvenliğinin ne kadar önem arz ettiğini gördük.

Turisttik diyorum çünkü özel günlerde yoğunluk yaşanmasıyla birlikte teleferik gibi ağırlık çeken yapıların güvenliğinin çok iyi olmasının önemini anladık.

Ordu’da bulunan teleferik bayram ve yaz aylarında ne kadar yoğun çalıştığını ve nasıl önünde kuyruklar oluştuğunu görüyoruz.

Allah korusun bir ufak hata kaç cana mal olur kim bilir?

Bazen teleferikte bakım olduğu zaman 10-15 günü geçince, niye bu kadar uzadı bunun bakımı diye söylendiğimiz oluyor.

Bırakın 1-2 ay geçsin yeter ki sevdiklerimiz ve bizler güvende olalım. 

Antalya da yaşanan bu elim olay teleferik taşımacılığı yapan diğer illere de acı ama ders olsun ki bakım ve arıza onarımında hiçbir göz ardına imkan vermesin.

Böyle günlerde sevinçlerimiz acıya dönüşmesin. Teleferik kazası yaşayanlara buradan geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Kalın sağlıcakla…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş