Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

SEÇİM

Yerel seçimlere önümüzde kısa bir süre kaldı. Adaylar gümbür gümbür tempo arttırarak sahalarda çalışmalarını sürdürüyor. ☘ Desteklenen adayın çalışmalarını yakınen takip ederken, herkeste ayrı bir heyecan var. ☘ En önemlisi de seçim sonrası çıkacak tablo, insana has özellikler öfke, mutluluk bunları kararında yaşamak. ☘ Her seçimde yaşanan bu davranışlar daha sandık başında iken kendini gösteriyor.  ☘ Elbette herkesin desteklediği bir aday var ama bunları saygı ve hoşgörü çerçevesinde desteklemek gerek. ☘ Kazanan adayın partisi şehri karnavala çevirirken, bu tip aşırı sevinç gösterisi, çok öfkeli diğer tarafı tetiklediği için istemediğimiz sonuçlar doğurabiliyor. ☘ Tabi ki mutlu olunması gerekilen bir durum yaşanıyor ama tahammül sınırında olan inşalar bu mutluluğu farklı anlayabilirler. ☘ Gireceğimiz bir yerel seçim daha için gün saymaya başladığımız bu zamanlarda kötü tablo yaşamamak dileğiyle…  Kalın sağlıcakla…  
Ekleme Tarihi: 21 Mart 2024 - Perşembe

SEÇİM

Yerel seçimlere önümüzde kısa bir süre kaldı. Adaylar gümbür gümbür tempo arttırarak sahalarda çalışmalarını sürdürüyor.

Desteklenen adayın çalışmalarını yakınen takip ederken, herkeste ayrı bir heyecan var.

En önemlisi de seçim sonrası çıkacak tablo, insana has özellikler öfke, mutluluk bunları kararında yaşamak.

Her seçimde yaşanan bu davranışlar daha sandık başında iken kendini gösteriyor. 

Elbette herkesin desteklediği bir aday var ama bunları saygı ve hoşgörü çerçevesinde desteklemek gerek.

Kazanan adayın partisi şehri karnavala çevirirken, bu tip aşırı sevinç gösterisi, çok öfkeli diğer tarafı tetiklediği için istemediğimiz sonuçlar doğurabiliyor.

Tabi ki mutlu olunması gerekilen bir durum yaşanıyor ama tahammül sınırında olan inşalar bu mutluluğu farklı anlayabilirler.

Gireceğimiz bir yerel seçim daha için gün saymaya başladığımız bu zamanlarda kötü tablo yaşamamak dileğiyle… 
Kalın sağlıcakla…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş