Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

PATİLİ DOSTLAR İÇİN ZOR SÜREÇ..!

Bir kap su, bir kase mama… ☘ Evet sevgili okuyucular, bugün patili dostalarımızdan sözetmek istiyorum. ☘ Malum önümüz yaz, bizler nasıl susuz kaldığımızda bir bardak su, acıktığımızda bir tas çorba içme ihtiyacı hissedebiliyorsak, onların da aynı duyguyla yaşadıklarını unutmamalıyız.  ☘ Tek farkımız onların bizimle  konuşamamasıdır. ☘ Şehrin ana caddelerini turladığımızda bir işyerinin önünde bir kap su ve mama gördüğümde o iş yerine sempatim artıyor ve bir anda bakış açım değişiyor. ☘ O işletme sahibinin merhametini ve yardımseverliğini sorgulamıyorum bile. ☘ İhtiyaç duyduğumda o işyerinden alışveriş yapma hissi doğuyor içimde. Diğer esnaflara örnek olmasından tutun, duyarlılığından etkileniyor herkes. ☘ Hele hele yoldan geçen birinin çantasından çıkardığı mama kabına bir avuç mama ilave etmesi, ne kadar güzel bir davranış dedirtiyor insana. ☘ Bu gibi insanların varlığı olduğu sürece, bu patili dostlarımız ne aç kalır, ne de susuz. ☘ Unutmayalım, bu canların dili yok ki susadım, acıktım desin. Merhamet duygusunu kaybetmemiş insanlara selam olsun. Kalın sağlıcakla…
Ekleme Tarihi: 23 Nisan 2024 - Salı

PATİLİ DOSTLAR İÇİN ZOR SÜREÇ..!

Bir kap su, bir kase mama…

Evet sevgili okuyucular, bugün patili dostalarımızdan sözetmek istiyorum.

Malum önümüz yaz, bizler nasıl susuz kaldığımızda bir bardak su, acıktığımızda bir tas çorba içme ihtiyacı hissedebiliyorsak, onların da aynı duyguyla yaşadıklarını unutmamalıyız. 

Tek farkımız onların bizimle 
konuşamamasıdır.

Şehrin ana caddelerini turladığımızda bir işyerinin önünde bir kap su ve mama gördüğümde o iş yerine sempatim artıyor ve bir anda bakış açım değişiyor.

O işletme sahibinin merhametini ve yardımseverliğini sorgulamıyorum bile.

İhtiyaç duyduğumda o işyerinden alışveriş yapma hissi doğuyor içimde.

Diğer esnaflara örnek olmasından tutun, duyarlılığından etkileniyor herkes.

Hele hele yoldan geçen birinin çantasından çıkardığı mama kabına bir avuç mama ilave etmesi, ne kadar güzel bir davranış dedirtiyor insana.

Bu gibi insanların varlığı olduğu sürece, bu patili dostlarımız ne aç kalır, ne de susuz.

Unutmayalım, bu canların dili yok ki susadım, acıktım desin. Merhamet duygusunu kaybetmemiş insanlara selam olsun. Kalın sağlıcakla…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş