Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

PATİLİ DOSTLAR

Televizyon programlarında verilen mesajlar ya da kamu spotları oldukça ilgimi çeker ve bir o kadar da anlamlı bulurum. ☘ Biz dizinin sonunda “Bu film çekilirken hiçbir hayvana zarar verilmemiştir.”  ☘ Tam bir duyarlılık örneği sergileyen bu cümleden ne yazık ki bazı kötü niyetli insanlar nasibini almamış. Hayvana eziyet bir türlü bitmek bilmiyor. ☘ Zira hayvanların da bizimle aynı havayı teneffüs etme ve aynı yaşam alanlarını kullanma hakları olduklarını maalesef unutuyorlar. ☘ Kediyi, köpeği sevmeyebilir ve onunla teması tasvip etmeyebilirsin, bunu saygıyla karşılarım. ☘ Ama ona zarar veremezsin, onu dövemezsin onu öldüremezsin. ☘ Asansördeki bir kediyi dakikalarca tekmeleyerek öldüren bu insana insan demek mümkün mü? Hayvan desek hayvanlara hakaret olur. ☘ Bu dünya var olduğunda onlarda vardı ve bizlerle birlikteydi. Yani sonradan var olmadılar ki onları dışlayalım ya da eziyet edelim. ☘ Son olarak tüm patili dostlarla birlikte iç içe yaşayabilmek ve onlara bir avuç mama, bir kase su vermek dileğiyle  kalın sağlıcakla…  
Ekleme Tarihi: 28 Mart 2024 - Perşembe

PATİLİ DOSTLAR

Televizyon programlarında verilen mesajlar ya da kamu spotları oldukça ilgimi çeker ve bir o kadar da anlamlı bulurum.

Biz dizinin sonunda “Bu film çekilirken hiçbir hayvana zarar verilmemiştir.” 

Tam bir duyarlılık örneği sergileyen bu cümleden ne yazık ki bazı kötü niyetli insanlar nasibini almamış. Hayvana eziyet bir türlü bitmek bilmiyor.

Zira hayvanların da bizimle aynı havayı teneffüs etme ve aynı yaşam alanlarını kullanma hakları olduklarını maalesef unutuyorlar.

Kediyi, köpeği sevmeyebilir ve onunla teması tasvip etmeyebilirsin, bunu saygıyla karşılarım.

Ama ona zarar veremezsin, onu dövemezsin onu öldüremezsin.

Asansördeki bir kediyi dakikalarca tekmeleyerek öldüren bu insana insan demek mümkün mü? Hayvan desek hayvanlara hakaret olur.

Bu dünya var olduğunda onlarda vardı ve bizlerle birlikteydi. Yani sonradan var olmadılar ki onları dışlayalım ya da eziyet edelim.

Son olarak tüm patili dostlarla birlikte iç içe yaşayabilmek ve onlara bir avuç mama, bir kase su vermek dileğiyle 
kalın sağlıcakla…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş