Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

HOŞGELDİN RAMAZAN

Paylaşımın bol olduğu, hoşgörü ve sevginin arttığı 11 Ayın Sultanı Ramazan ayına girmiş bulunmaktayız. Dün ilk oruçlarımızı tuttuk, ilk iftarımızı yaptık.  ☘ Ramazan Ayı bedenin ruhla daha çok birleştiği, ruhsal, moral ve sosyal sağlığın güçlendiği özel bir zamandır. ☘ Vücudumuza en iyi baktığımız bu ayın sağlığımıza getirdiği en önemli armağan huzurdur. ☘ Ramazan’da iftara davet ettiğimiz ve soframızı şenlendiren misafirlerimizle olmanın duygusu başka yaşanır bu ayda... ☘ Yakın zamanda pandemi dönemine gelen Ramazan ayında özlediğimiz o kadar değer oldu ki bunun kıymetini o zaman anladık. ☘ Kurulan Ramazan çadırları, organizasyonlar ve misafir davet etme bunların ne kadar değerli olduğunu öğrendik. ☘ Orucunu tutan, tutmayan her kes aynı duygu içinde hareket etmeye özen göstermesi bile bu ayın ne kadar değerli olduğunu hissettiriyor zaten… ☘ Bu mübarek ayı sadece oruç tutup aç beklemek olarak görmeyelim. Nefsinin ruhunun terbiye edilmesine de özen gösterelim. ☘ Sağlıklı ve huzur dolu bir Ramazan ayı geçirmeniz dileğiyle… Kalın sağlıcakla…   
Ekleme Tarihi: 12 Mart 2024 - Salı

HOŞGELDİN RAMAZAN

Paylaşımın bol olduğu, hoşgörü ve sevginin arttığı 11 Ayın Sultanı Ramazan ayına girmiş bulunmaktayız. Dün ilk oruçlarımızı tuttuk, ilk iftarımızı yaptık. 

Ramazan Ayı bedenin ruhla daha çok birleştiği, ruhsal, moral ve sosyal sağlığın güçlendiği özel bir zamandır.

Vücudumuza en iyi baktığımız bu ayın sağlığımıza getirdiği en önemli armağan huzurdur.

Ramazan’da iftara davet ettiğimiz ve soframızı şenlendiren misafirlerimizle olmanın duygusu başka yaşanır bu ayda...

Yakın zamanda pandemi dönemine gelen Ramazan ayında özlediğimiz o kadar değer oldu ki bunun kıymetini o zaman anladık.

Kurulan Ramazan çadırları, organizasyonlar ve misafir davet etme bunların ne kadar değerli olduğunu öğrendik.

Orucunu tutan, tutmayan her kes aynı duygu içinde hareket etmeye özen göstermesi bile bu ayın ne kadar değerli olduğunu hissettiriyor zaten…

Bu mübarek ayı sadece oruç tutup aç beklemek olarak görmeyelim. Nefsinin ruhunun terbiye edilmesine de özen gösterelim.

Sağlıklı ve huzur dolu bir Ramazan ayı geçirmeniz dileğiyle… Kalın sağlıcakla… 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş