Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

AMAN DİKKAT!

Sevgili okuyucular bugün ve yarın havaları 12 ° birden artması olası bir hastalıkların habercisi olarak algılayabiliriz. ☘ Bunu ben demiyorum, yılların yaşanmışlığına sahip anne ve babalar, daha doğrusu yaşlılarımız söylerdi. ☘ Nitekim hep de doğru çıkardı. Özellikle çocukların yaz havaları zannedip açılıp saçılmalarıdır onları hasta eden… ☘ Zira çocukların hasta olmaları evdeki tüm bireylerin de nasibini almaları demektir. ☘ Bu kadar çabuk hasta olmamızın en önemli nedeni bana göre korona aşılarıdır. ☘ Bağışıklık sistemimiz güçlenmesi gerekirken tam tersine oldu ve tabiri caizse şifayı kapar hale geldik. ☘ Bir de ani hava değişiklikleri üzerine eklenince olası hastalıkların önüne geçemez olduk. ☘ Onun içindir ki hava sıcaklıklarının anormal derecede artacağı şu iki günde tedbirli olalım, hastalıklara davetiye çıkarmayalım. ☘ Sağlıklı kalın, hoşça kalın…
Ekleme Tarihi: 17 Nisan 2024 - Çarşamba

AMAN DİKKAT!

Sevgili okuyucular bugün ve yarın havaları 12 ° birden artması olası bir hastalıkların habercisi olarak algılayabiliriz.

Bunu ben demiyorum, yılların yaşanmışlığına sahip anne ve babalar, daha doğrusu yaşlılarımız söylerdi.

Nitekim hep de doğru çıkardı. Özellikle çocukların yaz havaları zannedip açılıp saçılmalarıdır onları hasta eden…

Zira çocukların hasta olmaları evdeki tüm bireylerin de nasibini almaları demektir.

Bu kadar çabuk hasta olmamızın en önemli nedeni bana göre korona aşılarıdır.

Bağışıklık sistemimiz güçlenmesi gerekirken tam tersine oldu ve tabiri caizse şifayı kapar hale geldik.

Bir de ani hava değişiklikleri üzerine eklenince olası hastalıkların önüne geçemez olduk.

Onun içindir ki hava sıcaklıklarının anormal derecede artacağı şu iki günde tedbirli olalım, hastalıklara davetiye çıkarmayalım.

Sağlıklı kalın, hoşça kalın…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş