Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

DİZİLERİMİZ

Akşamları evimizde ailecek toplandığımızda TV’yi açtığımızda bir kanal açıp bir dizi bir program açarız hep birlikte takip ederiz. ☘ Son zamanlarda da dikkatimi çeken konulardan bir tanesi de program açsak savaş ve ekonomi hep ana konu oluyor.  ☘ Gündemimizi takip edelim tabi ki de ama her gün aynı konulardan artık normal bir vatandaş olarak içim kararıyor. Diziler ise hepsinin kopyası olmuş. ☘ İşini layıkıyla yapan sanata ve sanatçıya tabi ki de saygımız var. Onlarda televizyon hayatında senaristlerin sunduğu her projeye uymak zorundalar. ☘ Ama senaristler de işlerini yapayım derken ve daha çok kitleye ulaşmak amacıyla aile temasının bozulmasına sebep oluyorlar benim düşüncem de… ☘ Eskiden dizilerde aile teması ve aile nasıl kurulur anlatırken, şimdi ise farkındaysanız aile bütünlüğünü bozulması konuları işleniyor. Ve bu konu rahatsız edici oluyor.  ☘ Hayatın içinde aldıkları konuları işleyen senaristler, ufak bir kitlenin bildiği konuları tüm Türk halkının öğrenmesine sebep oluyor. ☘ Bazen ise diziler o kadar çok abartıyor ki yanında büyükleri olan gençler ve anneler babalar kanalı değiştirmek zorunda kalıyor. ☘ Bazı konuların normalleşmesini sağlayan yapımlar, günümüzde aile kavramı bütünlüğünün yitilmesine sebep oluyor. ☘ Tabi ki örnek teşkil eden dizilerimiz var zamanlar bunların varlığı da azalmakta olduğunu görüyorum. ☘ Aile bizim için her şey, bazı değerlerin ve terbiyenin başlangıcı olan aile kavramının bozulmaması dileğiyle ailenize sahip çıkın… Kalın sağlıcakla…  
Ekleme Tarihi: 15 Mart 2024 - Cuma

DİZİLERİMİZ

Akşamları evimizde ailecek toplandığımızda TV’yi açtığımızda bir kanal açıp bir dizi bir program açarız hep birlikte takip ederiz.

Son zamanlarda da dikkatimi çeken konulardan bir tanesi de program açsak savaş ve ekonomi hep ana konu oluyor. 

Gündemimizi takip edelim tabi ki de ama her gün aynı konulardan artık normal bir vatandaş olarak içim kararıyor. Diziler ise hepsinin kopyası olmuş.

İşini layıkıyla yapan sanata ve sanatçıya tabi ki de saygımız var. Onlarda televizyon hayatında senaristlerin sunduğu her projeye uymak zorundalar.

Ama senaristler de işlerini yapayım derken ve daha çok kitleye ulaşmak amacıyla aile temasının bozulmasına sebep oluyorlar benim düşüncem de…

Eskiden dizilerde aile teması ve aile nasıl kurulur anlatırken, şimdi ise farkındaysanız aile bütünlüğünü bozulması konuları işleniyor. Ve bu konu rahatsız edici oluyor. 

Hayatın içinde aldıkları konuları işleyen senaristler, ufak bir kitlenin bildiği konuları tüm Türk halkının öğrenmesine sebep oluyor.

Bazen ise diziler o kadar çok abartıyor ki yanında büyükleri olan gençler ve anneler babalar kanalı değiştirmek zorunda kalıyor.

Bazı konuların normalleşmesini sağlayan yapımlar, günümüzde aile kavramı bütünlüğünün yitilmesine sebep oluyor.

Tabi ki örnek teşkil eden dizilerimiz var zamanlar bunların varlığı da azalmakta olduğunu görüyorum.

Aile bizim için her şey, bazı değerlerin ve terbiyenin başlangıcı olan aile kavramının bozulmaması dileğiyle ailenize sahip çıkın… Kalın sağlıcakla…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş