Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

HASTALAR VE FACEBOOK

    Sosyal medya kullanıcıları ya da facebook müptelalarına sesleniyorum.Hasta yakınlarınızı daha ne kadar deşifre edeceksiniz?     Ağızda ve burunda borularla kolunda serumlarla, vücudunun her yerindeki kablolarla görüntü vermek zorunda mısınız? Bir de başucunda sırıtarak fotoğraf çektirmeniz yok mu? İnsanı adeta çileden çıkartıyorsunuz. Sevgi gösterisi böyle mi olmalı? Hiç hoş olamayan bu görüntüyü bu şekilde milletin gözüne sokmak zorunda mısınız? Neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz? Hayırlı evlat, hayırlı akraba muamelesi görmek istiyorsanız, bu böyle olmamalı...     Adam ya da kadın hasta yatağında her tarafı aletlerle donatılmış acı çekerken sen baş ucuna geçip gülerek poz vermen hiç hoş olmadığı gibi bunu gören arkadaşlarının "Beğen" butonunu tıklamalarından hiç mi rahatsız olmazsınız? Bu beğenilecek bir durum mudur?     İnsan bazen öyle komik durumlarla karşılaşıyor ki;     Hasta kendinden geçmiş, gözü kapalı baş ucunda 3-4 kişi güler vaziyette poz verilmiş ve fotoğrafın  altında "Annemiz için dualarınızı bekliyoruz" notu düşülmüş. İşte o an gülme sırası arkadaşlarınıza geçiyor ve bu düştüğünüz duruma herkes gülmeye başlıyor.      Ne olur hastalarınızı rahat bırakın. Sağlıklı iken çektirdiğiniz fotoğraflar yeterli olacaktır...     Kısacası sosyal medyayı mümkün olduğunca verimli kullanalım... (İyi haftalar)  
Ekleme Tarihi: 06 Mart 2017 - Pazartesi

HASTALAR VE FACEBOOK

    Sosyal medya kullanıcıları ya da facebook müptelalarına sesleniyorum.Hasta yakınlarınızı daha ne kadar deşifre edeceksiniz?
    Ağızda ve burunda borularla kolunda serumlarla, vücudunun her yerindeki kablolarla görüntü vermek zorunda mısınız? Bir de başucunda sırıtarak fotoğraf çektirmeniz yok mu? İnsanı adeta çileden çıkartıyorsunuz. Sevgi gösterisi böyle mi olmalı? Hiç hoş olamayan bu görüntüyü bu şekilde milletin gözüne sokmak zorunda mısınız? Neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz? Hayırlı evlat, hayırlı akraba muamelesi görmek istiyorsanız, bu böyle olmamalı...
    Adam ya da kadın hasta yatağında her tarafı aletlerle donatılmış acı çekerken sen baş ucuna geçip gülerek poz vermen hiç hoş olmadığı gibi bunu gören arkadaşlarının "Beğen" butonunu tıklamalarından hiç mi rahatsız olmazsınız? Bu beğenilecek bir durum mudur?
    İnsan bazen öyle komik durumlarla karşılaşıyor ki;
    Hasta kendinden geçmiş, gözü kapalı baş ucunda 3-4 kişi güler vaziyette poz verilmiş ve fotoğrafın  altında "Annemiz için dualarınızı bekliyoruz" notu düşülmüş. İşte o an gülme sırası arkadaşlarınıza geçiyor ve bu düştüğünüz duruma herkes gülmeye başlıyor. 
    Ne olur hastalarınızı rahat bırakın. Sağlıklı iken çektirdiğiniz fotoğraflar yeterli olacaktır...
    Kısacası sosyal medyayı mümkün olduğunca verimli kullanalım... (İyi haftalar)

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş