Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

Boşanmış sahipsiz anneler...

Gazete ve televizyonlarda çaresizlik içinde devletine kendini teslim etmiş yüzlerce annenin feryadına artık kulak verilmeli.   Eşine yıllarca şiddet uygulamış, bunun sonucunda da boşanmışlar. Fakat nedense koca bu boşanmayı bir türlü hazmedememiş.  Uzaklaştırma cezası almış olmasına rağmen kadının evinin etrafında boş arazi kiralayarak, konteyner yerleştirip onu izlemek ne demek? Uzaklaştırma cezası alan biri nasıl oluyor da kadının evinin karşısına konteyner getirip, onu gözetleme cesareti gösterebiliyor? Bunun sevgi olmadığı; kin ve nefret olduğu belli iken bu kanun tanımazlık karşısında devletimiz ne yapıyor? Bunun cezası artık artmalı.   Hem şiddet uygulayacak evine bakmayacaksın, boşandıktan sonra bile sahiplenmeye devam edeceksin. Hele ortada bir de çocuk varsa insan onu da mı düşünmez? Bu nasıl bir öfke ki eşini öldüreceksin, sen ise hapishaneye gideceksin. Ortada kalan suçsuz günahsız bu çocuk ne olacak? Buradan devlet büyüklerimize sesleniyorum; Bu annelerimize ve kızlarımıza sahip çıkalım. Onları sahipsiz ve çaresiz bırakmayalım. Bu yaratıklardan onları koruyalım lütfen.  Kalın sağlıcakla...
Ekleme Tarihi: 06 Eylül 2020 - Pazar

Boşanmış sahipsiz anneler...

Gazete ve televizyonlarda çaresizlik içinde devletine kendini teslim etmiş yüzlerce annenin feryadına artık kulak verilmeli.
 
Eşine yıllarca şiddet uygulamış, bunun sonucunda da boşanmışlar. Fakat nedense koca bu boşanmayı bir türlü hazmedememiş. 

Uzaklaştırma cezası almış olmasına rağmen kadının evinin etrafında boş arazi kiralayarak, konteyner yerleştirip onu izlemek ne demek?

Uzaklaştırma cezası alan biri nasıl oluyor da kadının evinin karşısına konteyner getirip, onu gözetleme cesareti gösterebiliyor? Bunun sevgi olmadığı; kin ve nefret olduğu belli iken bu kanun tanımazlık karşısında devletimiz ne yapıyor? Bunun cezası artık artmalı.  

Hem şiddet uygulayacak evine bakmayacaksın, boşandıktan sonra bile sahiplenmeye devam edeceksin. Hele ortada bir de çocuk varsa insan onu da mı düşünmez? Bu nasıl bir öfke ki eşini öldüreceksin, sen ise hapishaneye gideceksin. Ortada kalan suçsuz günahsız bu çocuk ne olacak?

Buradan devlet büyüklerimize sesleniyorum; Bu annelerimize ve kızlarımıza sahip çıkalım. Onları sahipsiz ve çaresiz bırakmayalım. Bu yaratıklardan onları koruyalım lütfen. 
Kalın sağlıcakla...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş