Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
KAHRAMAN YILMAZ
Köşe Yazarı
KAHRAMAN YILMAZ
-
 

İZ BIRAKAN VALİLERİMİZ

İnsan olarak iz bırakmak bir meziyettir. **** Dünya uluslararasında silinmeyen derin izler bırakan tek lider ve insan Ulu Önder Atatürk'tür. **** Ben şimdi kısaca Ordu'da iz bırakan valilerden bir kaçına değineceğim. **** Önce gidenlere değineyim.  Kemal Yazıcıoğlu: 8 sene kaldı ve emekli oldu. Orhan Düzgün: Kayseri'ye gitti ve oradan ayrıldı. **** Ordu'nun son valisi Tuncay Sonel,  Ordu'da göreve 3-4 ay önce yeni başladı. hele Ordu'da 19 ilçeyi gezsin, görsün ve dert ve dilekleri dinlesin. Ordu'da 4-5 yıl kalsın, siz o zaman görün. Ordu markalaşır bile... **** Kısaca özgeçmişine değineyim. Tuncay Sonel 1970 yılında Adana' da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Adana' da tamamladı. Adana Erkek Lisesi'nden sonra 1988 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde 1992 yılında lisans, yine aynı fakültenin Kamu Yönetimi Anabilim Dalında 1995 yılında Yüksek Lisansını tamamladı. Valimiz Sayın Tuncay Sonel, evli ve iki çocuk babasıdır. Hizmet göreviyle beraber, iz bırakma dönemi de başlamış olur. **** Çeşitli ilçe ve illerde görevini teşekkür, hemşerilik ve altın anahtar ödülleri alarak devam ettirir. Sıra şimdi Ordu'da... **** Tunceli Valiliği'nden 16 Haziran 2020 tarihinde Ordu Valiliği'ne atanır. **** Ordulular adına hoş geldi sefalar getirdi. **** Kendisiyle kısada olsa tanışmış olduk. Maskeli resim bile çektirdik:) **** Gördüğüm tanıdığım kadarıyla mükemmel bir insan. **** Şen, mütevazi ve de sempatik. Ordu'yu Orduspor'u  bizden daha iyi biliyor. **** Şimdilik Sayın Vali Tuncay Sonel'i sizlere bu kadar özetledim.  **** Kalbimizi silinmeyen izlerle dolduracağına eminim. 
Ekleme Tarihi: 21 Ağustos 2020 - Cuma

İZ BIRAKAN VALİLERİMİZ

İnsan olarak iz bırakmak bir meziyettir.
****
Dünya uluslararasında silinmeyen derin izler bırakan tek lider ve insan Ulu Önder Atatürk'tür.
****
Ben şimdi kısaca Ordu'da iz bırakan valilerden bir kaçına değineceğim.
****
Önce gidenlere değineyim. 
Kemal Yazıcıoğlu: 8 sene kaldı ve emekli oldu.
Orhan Düzgün: Kayseri'ye gitti ve oradan ayrıldı.
****
Ordu'nun son valisi Tuncay Sonel,  Ordu'da göreve 3-4 ay önce yeni başladı. hele Ordu'da 19 ilçeyi gezsin, görsün ve dert ve dilekleri dinlesin. Ordu'da 4-5 yıl kalsın, siz o zaman görün. Ordu markalaşır bile...
****
Kısaca özgeçmişine değineyim. Tuncay Sonel 1970 yılında Adana' da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Adana' da tamamladı. Adana Erkek Lisesi'nden sonra 1988 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde 1992 yılında lisans, yine aynı fakültenin Kamu Yönetimi Anabilim Dalında 1995 yılında Yüksek Lisansını tamamladı. Valimiz Sayın Tuncay Sonel, evli ve iki çocuk babasıdır. Hizmet göreviyle beraber, iz bırakma dönemi de başlamış olur.
****
Çeşitli ilçe ve illerde görevini teşekkür, hemşerilik ve altın anahtar ödülleri alarak devam ettirir. Sıra şimdi Ordu'da...
****
Tunceli Valiliği'nden 16 Haziran 2020 tarihinde Ordu Valiliği'ne atanır.
****
Ordulular adına hoş geldi sefalar getirdi.
****
Kendisiyle kısada olsa tanışmış olduk. Maskeli resim bile çektirdik:)
****
Gördüğüm tanıdığım kadarıyla mükemmel bir insan.
****
Şen, mütevazi ve de sempatik. Ordu'yu Orduspor'u  bizden daha iyi biliyor.
****
Şimdilik Sayın Vali Tuncay Sonel'i sizlere bu kadar özetledim. 
****
Kalbimizi silinmeyen izlerle dolduracağına eminim. 
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş