Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
KAHRAMAN YILMAZ
Köşe Yazarı
KAHRAMAN YILMAZ
-
 

Gereksiz değişiklik, kötü sonuçlar!

52 Orduspor’da yapılan gereksiz teknik direktör değişikliği sonunda adım adım zirveden uzaklaşıyor. Bu değişikliğin takımın gidişatı nedeniyle olduğunu düşünmüyorum. Keza son 13 haftada sadece 1 mağlubiyet alan takımın teknik direktörünü neden değiştirirsin ki? Takım içinde neler yaşandı ya da teknik direktörle başkan arasında bir sorun mu yaşadı bilemiyorum. Bildiğim tek şey Ahmet Taşyürek’in gönderilmesi 52 Orduspor’a zarar verdiği. Lige takımın başında başlayan Hasan Erkin Şimşir toplamda 6 karşılaşmada takımın başında yer aldı. 6 karşılaşmadan 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Ardından takımın başına getirilen Ahmet Taşyürek 15 karşılaşmada 52 Orduspor’un başında yer aldı. Taşyürek ise çıktığı 15 karşılaşmadan 8 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyet alarak bavulunu toplayan isimlerden oldu. Ahmet Taşyürek’in yerine gelen Yavuz İncedal tam bir fiyasko. Takımın başında çıktığı ilk iki karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrıldı. Üstelik ligin 10. Sırasında yer alan, ligin ilk devresinde kendi sahasında Hasan Erkin Şimşir döneminde 5 attığı Elazığspor’dan 3 yedi! 52 Orduspor’a özel olarak söylemiyorum fakat Türkiye liglerinde kronik bir sorun olan sabırsızlık 52 Orduspor yöneticilerinde de olduğunu gördük.
Ekleme Tarihi: 15 Mart 2023 - Çarşamba

Gereksiz değişiklik, kötü sonuçlar!

52 Orduspor’da yapılan gereksiz teknik direktör değişikliği sonunda adım adım zirveden uzaklaşıyor.

Bu değişikliğin takımın gidişatı nedeniyle olduğunu düşünmüyorum. Keza son 13 haftada sadece 1 mağlubiyet alan takımın teknik direktörünü neden değiştirirsin ki?

Takım içinde neler yaşandı ya da teknik direktörle başkan arasında bir sorun mu yaşadı bilemiyorum. Bildiğim tek şey Ahmet Taşyürek’in gönderilmesi 52 Orduspor’a zarar verdiği.

Lige takımın başında başlayan Hasan Erkin Şimşir toplamda 6 karşılaşmada takımın başında yer aldı. 6 karşılaşmadan 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Ardından takımın başına getirilen Ahmet Taşyürek 15 karşılaşmada 52 Orduspor’un başında yer aldı. Taşyürek ise çıktığı 15 karşılaşmadan 8 galibiyet, 4 beraberlik, 3 mağlubiyet alarak bavulunu toplayan isimlerden oldu.

Ahmet Taşyürek’in yerine gelen Yavuz İncedal tam bir fiyasko. Takımın başında çıktığı ilk iki karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrıldı. Üstelik ligin 10. Sırasında yer alan, ligin ilk devresinde kendi sahasında Hasan Erkin Şimşir döneminde 5 attığı Elazığspor’dan 3 yedi!

52 Orduspor’a özel olarak söylemiyorum fakat Türkiye liglerinde kronik bir sorun olan sabırsızlık 52 Orduspor yöneticilerinde de olduğunu gördük.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş