Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

YÜZSÜZ YARATIK…

Tarihe ‘2011 Norveç Saldırıları’ olarak geçen, 77 kişinin yaşamını yitirdiği, 242 kişinin ise yaralandığı terör eylemlerinin faili Anders Behring Breivik, ülkesi Norveç’e dava açma kararı almış.  ☘ Elinde 77 masum insanın kanı olan bu yaratık, hapishane şartlarının kötü olması nedeniyle ruh sağlığının bozulduğunu ve buna bağlı olarak antidepresan ilaçları kullanmak zorunda kaldığını belirtmiş. ☘ Ne kadar komik değil mi? Bu canavar o kadar kişiyi katlediyor ve hapishanedeki yaşam şartlarının zorluğunu gerekçe göstererek ülkesini mahkemeye veriyor. ☘ Bu durum, hayatını kaybeden 77 kişinin ailelerinin canını acıtmaz mı? Bunu öğrenen aileler üzüntüden çıldırmazlar mı?  ☘ Kim bilir kaç ailenin ruh sağlığı bozulmuştur  ve kalan ömürlerini ilaç bağımlısı olarak yaşayacaklardır… O, bunu hiç düşünmedi galiba! ☘ Onlarca insanın yaşama hakkını elinden zorla alan bu yaratığın, ‘depresyon ilacı almak zorunda kalıyorum’ diye ülkesine dava açabiliyor olması insanlık (değil ya!) ayıbıdır. Bunun adı insan hakları olamaz, olmamalı. ☘ Başkalarının yaşama hakkını elinden alan bir ‘cani’nin hiçbir hakkı olmamalıdır.  ☘ Bu canavar, sadece nefes alıp vermeli ve psikolojik sorunları ile başbaşa bırakılmalıdır.  ☘ Belki böylece o masum 77 kişinin ruhları ve ailelerinin içleri de bir nebze olsun huzur bulacaktır…  
Ekleme Tarihi: 12 Ocak 2024 - Cuma

YÜZSÜZ YARATIK…

Tarihe ‘2011 Norveç Saldırıları’ olarak geçen, 77 kişinin yaşamını yitirdiği, 242 kişinin ise yaralandığı terör eylemlerinin faili Anders Behring Breivik, ülkesi Norveç’e dava açma kararı almış. 

Elinde 77 masum insanın kanı olan bu yaratık, hapishane şartlarının kötü olması nedeniyle ruh sağlığının bozulduğunu ve buna bağlı olarak antidepresan ilaçları kullanmak zorunda kaldığını belirtmiş.

Ne kadar komik değil mi? Bu canavar o kadar kişiyi katlediyor ve hapishanedeki yaşam şartlarının zorluğunu gerekçe göstererek ülkesini mahkemeye veriyor.

Bu durum, hayatını kaybeden 77 kişinin ailelerinin canını acıtmaz mı? Bunu öğrenen aileler üzüntüden çıldırmazlar mı? 

Kim bilir kaç ailenin ruh sağlığı bozulmuştur  ve kalan ömürlerini ilaç bağımlısı olarak yaşayacaklardır… O, bunu hiç düşünmedi galiba!

Onlarca insanın yaşama hakkını elinden zorla alan bu yaratığın, ‘depresyon ilacı almak zorunda kalıyorum’ diye ülkesine dava açabiliyor olması insanlık (değil ya!) ayıbıdır. Bunun adı insan hakları olamaz, olmamalı.

Başkalarının yaşama hakkını elinden alan bir ‘cani’nin hiçbir hakkı olmamalıdır. 

Bu canavar, sadece nefes alıp vermeli ve psikolojik sorunları ile başbaşa bırakılmalıdır. 

Belki böylece o masum 77 kişinin ruhları ve ailelerinin içleri de bir nebze olsun huzur bulacaktır…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş