Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
KAHRAMAN YILMAZ
Köşe Yazarı
KAHRAMAN YILMAZ
-
 

“İmkansızlıklar” içinde bir başarı

Bir futbol takımı düşünün ki maddi geliri “sıfır” olan, X Bir futbol takımı düşünün ki tamamen yapılan yardımlarla ayakta duran, X Bir futbol takımı düşünün ki canını dişine takarak, canla başla mücadele eden, X Bir futbol takımı düşünün ki namağlup şampiyon olan, X Bir takım düşünün ki tamamı “KADIN”dan oluşan. X Evet Ordumuzun sayılı kadın futbol takımlarından biri olan Rüsumat-4 Kadın Futbol Takımımızdan bahsediyorum.  X Takım öyle başarıya aç ki çıktığı maçlara tam konsantre olup, canını dişine takarak sonucu elde ediyor.  X Hiçbir geliri olmayan Rüsumat-4 Kadın Futbol Takımımız tamamen oyuncuların aileleri ve antrenörlerin yardımlarıyla ayakta duruyor. X Ne TFF’den bir yardım yapılıyor, ne de bir sponsorları var! X Bu kadar zorluğa rağmen çıktığı maçları hiç kaybetmeyerek 2. Lig’e çıkmaya hak kazandılar.  X Hep başarılı kadın futbolcularımızdan bahsettik, birde bu başarının perde arkasında olan antrenörümüz var. X Ordu futboluna hayatını adamış, yıllarca Ordu’nun çeşitli takımlarında top koşturmuş olan Hakan Yurdakul, nam-ı diğer “Gattuso Hakan”. X  Futbolculuk hayatında olduğu gibi antrenörlük hayatında da başarılı olan Hakan Yurdakul’u tebrik etmek boynumuzun borcu.  X Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi; “Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürüklenmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.” X Bende başta başarıda büyük payı olan Rüsumat-4 takımının “Kahraman Kadınları”nı, Gattuso Hakan’ı ve emeği geçen herkesi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. X Seneye 1. Lig’de görüşmek üzere, sağlıcakla kalın.  
Ekleme Tarihi: 06 Haziran 2022 - Pazartesi

“İmkansızlıklar” içinde bir başarı

Bir futbol takımı düşünün ki maddi geliri “sıfır” olan,
X
Bir futbol takımı düşünün ki tamamen yapılan yardımlarla ayakta duran,
X
Bir futbol takımı düşünün ki canını dişine takarak, canla başla mücadele eden,
X
Bir futbol takımı düşünün ki namağlup şampiyon olan,
X
Bir takım düşünün ki tamamı “KADIN”dan oluşan.
X
Evet Ordumuzun sayılı kadın futbol takımlarından biri olan Rüsumat-4 Kadın Futbol Takımımızdan bahsediyorum. 
X
Takım öyle başarıya aç ki çıktığı maçlara tam konsantre olup, canını dişine takarak sonucu elde ediyor. 
X
Hiçbir geliri olmayan Rüsumat-4 Kadın Futbol Takımımız tamamen oyuncuların aileleri ve antrenörlerin yardımlarıyla ayakta duruyor.
X
Ne TFF’den bir yardım yapılıyor, ne de bir sponsorları var!
X
Bu kadar zorluğa rağmen çıktığı maçları hiç kaybetmeyerek 2. Lig’e çıkmaya hak kazandılar. 
X
Hep başarılı kadın futbolcularımızdan bahsettik, birde bu başarının perde arkasında olan antrenörümüz var.
X
Ordu futboluna hayatını adamış, yıllarca Ordu’nun çeşitli takımlarında top koşturmuş olan Hakan Yurdakul, nam-ı diğer “Gattuso Hakan”.

Futbolculuk hayatında olduğu gibi antrenörlük hayatında da başarılı olan Hakan Yurdakul’u tebrik etmek boynumuzun borcu. 
X
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi; “Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürüklenmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın.”
X
Bende başta başarıda büyük payı olan Rüsumat-4 takımının “Kahraman Kadınları”nı, Gattuso Hakan’ı ve emeği geçen herkesi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.
X
Seneye 1. Lig’de görüşmek üzere, sağlıcakla kalın.  

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş