Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
KAHRAMAN YILMAZ
Köşe Yazarı
KAHRAMAN YILMAZ
-
 

NE OLDU BAŞKAN?

Çarşamba akşamı Orduspor 1967 Kulübü’nden taraftarları şok eden bir açıklama yayınlandı.  ☘ Yapılan açıklamada kulübü baştan yaratan, gecesini gündüzüne katan, mesai üstüne mesai yapan Başkan Savaş Şimşek’in istifa ettiği yazıyordu. Hem de hiçbir gerekçe göstermeden…! ☘ Taraftarlar şok! Kimileri “bizi bırakma”, “sensiz olmaz başkan”, “olacak şey değil” diyerek tepkilerini gösterirken, kimileri de adeta ateş püskürdü.  ☘ Hiç hesapta yokken gelen bu ayrılık kafamızda bir sürü soru işaretine yol açtı.  ☘ 4 yıl önce göreve gelmişsin, göreve geldiğin günden buyana neredeyse her sene şampiyonluk yaşamışsın, bu sene yoluna emin adımlarla devam ediyorsun, liderle puan farkın sadece 6 (üstelik 1 maç eksik)! Şampiyonluğa bu kadar yakınken takımı ligin ortasında bırakıp gitmek ne kadar doğru?  ☘ Öte yandan Vali Tuncay Sonel’in yardımlarıyla tekrar liglere katılma hakkı kazanan Orduspor ile birleşme ihtimali de akıllara gelmiyor değil.  ☘ Hiçbir gerekçe göstermeden takımı yüzüstü bırakıp gitmek taraftarların gönlünde taht kurmuş Savaş Şimşek’e yakışmaz, yakışmadı. ☘ Eğer Efsane Orduspor ile birleşilip, 3. Ligden Orduspor adıyla, aynı arma aynı heyecan ile devam edilecekse bu karara saygım sonsuz, ama eğer böyle bir şey olmayacaksa yakışmadı başkan…  ☘ Ne olursa olsun yaptıklarınla anılacaksın. Yolun açık olsun.   
Ekleme Tarihi: 03 Mart 2023 - Cuma

NE OLDU BAŞKAN?

Çarşamba akşamı Orduspor 1967 Kulübü’nden taraftarları şok eden bir açıklama yayınlandı. 

Yapılan açıklamada kulübü baştan yaratan, gecesini gündüzüne katan, mesai üstüne mesai yapan Başkan Savaş Şimşek’in istifa ettiği yazıyordu. Hem de hiçbir gerekçe göstermeden…!

Taraftarlar şok! Kimileri “bizi bırakma”, “sensiz olmaz başkan”, “olacak şey değil” diyerek tepkilerini gösterirken, kimileri de adeta ateş püskürdü. 

Hiç hesapta yokken gelen bu ayrılık kafamızda bir sürü soru işaretine yol açtı. 

4 yıl önce göreve gelmişsin, göreve geldiğin günden buyana neredeyse her sene şampiyonluk yaşamışsın, bu sene yoluna emin adımlarla devam ediyorsun, liderle puan farkın sadece 6 (üstelik 1 maç eksik)! Şampiyonluğa bu kadar yakınken takımı ligin ortasında bırakıp gitmek ne kadar doğru? 

Öte yandan Vali Tuncay Sonel’in yardımlarıyla tekrar liglere katılma hakkı kazanan Orduspor ile birleşme ihtimali de akıllara gelmiyor değil. 

Hiçbir gerekçe göstermeden takımı yüzüstü bırakıp gitmek taraftarların gönlünde taht kurmuş Savaş Şimşek’e yakışmaz, yakışmadı.

Eğer Efsane Orduspor ile birleşilip, 3. Ligden Orduspor adıyla, aynı arma aynı heyecan ile devam edilecekse bu karara saygım sonsuz, ama eğer böyle bir şey olmayacaksa yakışmadı başkan… 

Ne olursa olsun yaptıklarınla anılacaksın. Yolun açık olsun. 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş