Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
KAHRAMAN YILMAZ
Köşe Yazarı
KAHRAMAN YILMAZ
-
 

HAMDİ IŞIK ATTI 3 OLDU!

Ordulu futbol severlerin zaten hali hazırda kafası karışıkken birde Orduspor geldi kafalar hep karıştı. Ordumuzda yer alan ve 3. Ligde mücadele eden hali hazırda 2 adet takım varken birde Efsane Orduspor devreye girerek insanların kafası hep karıştı. Güzelorduspor denen bir takım vardı, zamanın belediye başkanı Enver Yılmaz Orduspor’a destek vermek yerine bütün akarları Güzelorduspor’a akıtınca ortaya 52 Orduspor diye bir takım çıktı sonra Şükrü Bodur ele aldı e 3. Ligde başarılı bir şekilde devam ediyor. Bu birincisi. Yeni Mahallespor denen bir takım daha vardı Ordu Amatör Liglerinde mücadele eden, Savaş Şimşek’te o takımı ele aldı. Adını Orduspor 1967 yaparak Efsane Orduspor diye Ordululara lanse edildi. Orduspor’a ait yılların kulüp binası günümüz belediye başkanı Hilmi güler tarafından Orduspor 1967’ye temin edildi. Hatta Orduspor’un 1. Ligde Şampiyon olduğu kupa bile onlarda. Şimdi sormak istiyorum? 52 Orduspor’u mu, Orduspor 1967’yi mi, yoksa Orduspor’u mu destekleyelim? Ya da bunların hepsi birleşerek tek takım olarak mı devam edelim? Ordu gibi küçük, şirin bir şehire 3 tane takım sizce de fazla değil mi?  
Ekleme Tarihi: 07 Mart 2023 - Salı

HAMDİ IŞIK ATTI 3 OLDU!

Ordulu futbol severlerin zaten hali hazırda kafası karışıkken birde Orduspor geldi kafalar hep karıştı.

Ordumuzda yer alan ve 3. Ligde mücadele eden hali hazırda 2 adet takım varken birde Efsane Orduspor devreye girerek insanların kafası hep karıştı.

Güzelorduspor denen bir takım vardı, zamanın belediye başkanı Enver Yılmaz Orduspor’a destek vermek yerine bütün akarları Güzelorduspor’a akıtınca ortaya 52 Orduspor diye bir takım çıktı sonra Şükrü Bodur ele aldı e 3. Ligde başarılı bir şekilde devam ediyor. Bu birincisi.

Yeni Mahallespor denen bir takım daha vardı Ordu Amatör Liglerinde mücadele eden, Savaş Şimşek’te o takımı ele aldı. Adını Orduspor 1967 yaparak Efsane Orduspor diye Ordululara lanse edildi. Orduspor’a ait yılların kulüp binası günümüz belediye başkanı Hilmi güler tarafından Orduspor 1967’ye temin edildi. Hatta Orduspor’un 1. Ligde Şampiyon olduğu kupa bile onlarda.

Şimdi sormak istiyorum?

52 Orduspor’u mu, Orduspor 1967’yi mi, yoksa Orduspor’u mu destekleyelim?

Ya da bunların hepsi birleşerek tek takım olarak mı devam edelim?

Ordu gibi küçük, şirin bir şehire 3 tane takım sizce de fazla değil mi?

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş