Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
KAHRAMAN YILMAZ
Köşe Yazarı
KAHRAMAN YILMAZ
-
 

KORKAR OLDUK

Ordu’da geçtiğimiz aylarda meydana gelen sağanak yağışa bağlı sel ve su baskıları sonucunda il ve ilçe genelinde büyük zararlar meydana geldiğini herkes tarafında biliniyor. ☘ Ordu’nun merkezinde iş yerleri ve evleri su basarken dere yatakları taştı. ☘ Olayda zarar gören vatandaşlar, şimdi acaba tekrar yağmur yağarsa aynı sıkıntıyı yaşar mıyız? Diye sormaya başladı. ☘ Tabi ki herkes yaşanan sel felaketinde sonra kendince önlem mutlaka almıştır.  ☘ Ama yine de hala Ordu’da selin açtığı yaralar sarılırken, ekiplerin henüz çalışmalarını tamamlayamadığı noktalarda aşırı yağışların oluşturduğu tahribatlar oluyor.  ☘ Bu da yollarda çökmeler meydana getirirken, su birikintilerinin oluşmasını sebep oluyor. ☘ Bunun farkında olan ve yaşanmış bir sel felaketi var iken, vatandaşlar yine aynı durumu yaşar mıyız? Diye korkar oldu. ☘ Ani hava değişimlerinin olduğu Karadeniz’de biz vatandaşlar aşırı yağışlarda can ve mal kaybı yaşamamak için gerekli tedbirleri almalıyız. ☘ Yağışların hayatınızı olumsuz etkilememesi dileğiyle  kalın sağlıcakla…  
Ekleme Tarihi: 03 Ekim 2023 - Salı

KORKAR OLDUK

Ordu’da geçtiğimiz aylarda meydana gelen sağanak yağışa bağlı sel ve su baskıları sonucunda il ve ilçe genelinde büyük zararlar meydana geldiğini herkes tarafında biliniyor.

Ordu’nun merkezinde iş yerleri ve evleri su basarken dere yatakları taştı.

Olayda zarar gören vatandaşlar, şimdi acaba tekrar yağmur yağarsa aynı sıkıntıyı yaşar mıyız? Diye sormaya başladı.

Tabi ki herkes yaşanan sel felaketinde sonra kendince önlem mutlaka almıştır. 

Ama yine de hala Ordu’da selin açtığı yaralar sarılırken, ekiplerin henüz çalışmalarını tamamlayamadığı noktalarda aşırı yağışların oluşturduğu tahribatlar oluyor. 

Bu da yollarda çökmeler meydana getirirken, su birikintilerinin oluşmasını sebep oluyor.

Bunun farkında olan ve yaşanmış bir sel felaketi var iken, vatandaşlar yine aynı durumu yaşar mıyız? Diye korkar oldu.

Ani hava değişimlerinin olduğu Karadeniz’de biz vatandaşlar aşırı yağışlarda can ve mal kaybı yaşamamak için gerekli tedbirleri almalıyız.

Yağışların hayatınızı olumsuz etkilememesi dileğiyle 
kalın sağlıcakla…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş