Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

DİLSİZ VE SESSİZ SEVİMLİ DOSTLARIMIZ

Canlı olan her nefes ve hatta bitkiler bile bizler için ortak bir paydaştır. Bu gezegen hepimiz için yaratılmış ve son derece geniş bir alandır. ☘ Dikenli bir tele takılan bir geyiğin kurtarılmasından haz duymayan bir insan yoktur. ☘ Şuursuzca denize bırakılan ağ parçalarına takılıp yaşamaya çalışan, deniz kaplumbağasını bu ağlardan kurtarıp denize salan, bu insanlara minnet duymamak mümkün mü ? ☘ Dondurucu soğukta, ayakları konduğu demire yapışan bir kuşu, avuçları ile ısıtıp ayaklarının çözülmesini sağlayıp onu özgürlüğe kavuşturan insan, ne iyi bir insan… ☘ Tüm bu iyi hareketlere atfen; evsiz ve barınaktaki bir köpeğe kürekle vurarak öldürmeye çalışan, ☘ Altı köpek yavrunu ağızı bağlı çuvala koyup ormanlık alana bırakan, ☘ Damda kurtarılacağını zannedip elini insana benzeyen yaratığa uzatan o da kedinin ayaklarından tutup beş katlı apartmandan aşağı fırlatan; ☘ Sözüm ona insan müsveddesi pisliklere söyleyecek bir söz bulamadığım gibi, bu yaftalamayı siz sevgili okuyucularımıza bırakıyorum: ☘ Her türlü hayvana zulüm eden bu kişilerin ifşa edilmesi taraftarıyım. ☘ O hayvanlara acımadı ki yasalar da ona asla acımasın. ☘ Toplum olarak da bizler gereğini yapalım ve bu insanları her  ortamdan dışlayalım… ☘ Hayvanı sevmeyen, insanı  sevmeyi de bilemez…  
Ekleme Tarihi: 15 Mart 2023 - Çarşamba

DİLSİZ VE SESSİZ SEVİMLİ DOSTLARIMIZ

Canlı olan her nefes ve hatta bitkiler bile bizler için ortak bir paydaştır. Bu gezegen hepimiz için yaratılmış ve son derece geniş bir alandır.

Dikenli bir tele takılan bir geyiğin kurtarılmasından haz duymayan bir insan yoktur.

Şuursuzca denize bırakılan ağ parçalarına takılıp yaşamaya çalışan, deniz kaplumbağasını bu ağlardan kurtarıp denize salan, bu insanlara minnet duymamak mümkün mü ?

Dondurucu soğukta, ayakları konduğu demire yapışan bir kuşu, avuçları ile ısıtıp ayaklarının çözülmesini sağlayıp onu özgürlüğe kavuşturan insan, ne iyi bir insan…

Tüm bu iyi hareketlere atfen; evsiz ve barınaktaki bir köpeğe kürekle vurarak öldürmeye çalışan,

Altı köpek yavrunu ağızı bağlı çuvala koyup ormanlık alana bırakan,

Damda kurtarılacağını zannedip elini insana benzeyen yaratığa uzatan o da kedinin ayaklarından tutup beş katlı apartmandan aşağı fırlatan;

Sözüm ona insan müsveddesi pisliklere söyleyecek bir söz bulamadığım gibi, bu yaftalamayı siz sevgili okuyucularımıza bırakıyorum:

Her türlü hayvana zulüm eden bu kişilerin ifşa edilmesi taraftarıyım.

O hayvanlara acımadı ki yasalar da ona asla acımasın.

Toplum olarak da bizler gereğini yapalım ve bu insanları her 
ortamdan dışlayalım…

Hayvanı sevmeyen, insanı 
sevmeyi de bilemez…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş