Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

BEN HEP UMUTLUYUM..!

Kızımın dolmuşta yaşadıklarını ve tanık olduğu insanlık dersi son derece ilgimi çekti.  Dolmuşun içinde yolculardan biri şoföre seslenir ve durak olmadığı halde inmek istediğini söyler. İlk önceleri diğer yolcularda tepki almasına rağmen inmek isteyişinin nedenini belirtir. Nedeni şudur: Dolmuştaki genç dışarıda yaya olarak yürüyen birinin kimliğini düşürdüğünü görür ve vatandaşın kimliğini ona vermek için inmek istediğini söyler, dolmuştan bir hayli uzaktaki kimliğin düşürüldüğü yere koşarak yerden alır ve sahibine yetiştirir.  Konunun diğer boyutu ise dolmuş  şoförünün ve yolcuların bu duyarlı gencin yaptığı güzel harekete karşın gitmeleri gerekirken dolmuşu kenara çekip onu beklemeleri olmuştur.  Yardımsever genç vatandaşa kimliğini verdikten sonra indiği dolmuşun onu beklediğini fark eder ve koşarak dolmuşa biner. Yolcular onu alkışlayarak tebrik eder ve yolculuk kaldığı yerden devam eder. Bu olayların yaşanması topu topu 2 dakika içinde gelişmiştir ve sonunda iyilik kazanmıştır.  Ben buradan o gence sesleniyorum. Kızım bana bunu anlatırken senden bir şeyler öğrendiğini htim. Bu olayı anlatırken gözlerindeki ışıltı bunu işaret ediyordu. Teşekkürler delikanlı, teşekkürler… Ayrıca seni doğuran, yetiştiren anne ve babanın seni okutan öğretmenin önünde hürmet ve saygıyla eğilir, en kalbi duygularımla şükranlarımı sunuyorum.  Kim ne derse desin ben bu gençlerden son derece umutluyum.  Çocuklarımıza gereken ahlakı ve topluma karşı sorumluluk bilincini layıkıyla aşılarsak karamsarlıklar hep arka planda kalacaktır.    Kalın sağlıcakla…
Ekleme Tarihi: 26 Temmuz 2018 - Perşembe

BEN HEP UMUTLUYUM..!

Kızımın dolmuşta yaşadıklarını ve tanık olduğu insanlık dersi son derece ilgimi çekti. 
Dolmuşun içinde yolculardan biri şoföre seslenir ve durak olmadığı halde inmek istediğini söyler. İlk önceleri diğer yolcularda tepki almasına rağmen inmek isteyişinin nedenini belirtir. Nedeni şudur: Dolmuştaki genç dışarıda yaya olarak yürüyen birinin kimliğini düşürdüğünü görür ve vatandaşın kimliğini ona vermek için inmek istediğini söyler, dolmuştan bir hayli uzaktaki kimliğin düşürüldüğü yere koşarak yerden alır ve sahibine yetiştirir. 
Konunun diğer boyutu ise dolmuş  şoförünün ve yolcuların bu duyarlı gencin yaptığı güzel harekete karşın gitmeleri gerekirken dolmuşu kenara çekip onu beklemeleri olmuştur. 
Yardımsever genç vatandaşa kimliğini verdikten sonra indiği dolmuşun onu beklediğini fark eder ve koşarak dolmuşa biner. Yolcular onu alkışlayarak tebrik eder ve yolculuk kaldığı yerden devam eder. Bu olayların yaşanması topu topu 2 dakika içinde gelişmiştir ve sonunda iyilik kazanmıştır. 
Ben buradan o gence sesleniyorum. Kızım bana bunu anlatırken senden bir şeyler öğrendiğini htim. Bu olayı anlatırken gözlerindeki ışıltı bunu işaret ediyordu. Teşekkürler delikanlı, teşekkürler…
Ayrıca seni doğuran, yetiştiren anne ve babanın seni okutan öğretmenin önünde hürmet ve saygıyla eğilir, en kalbi duygularımla şükranlarımı sunuyorum. 
Kim ne derse desin ben bu gençlerden son derece umutluyum.  Çocuklarımıza gereken ahlakı ve topluma karşı sorumluluk bilincini layıkıyla aşılarsak karamsarlıklar hep arka planda kalacaktır. 
 
Kalın sağlıcakla…
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş