Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

KORONAVİRÜS VE ÖNLEM!

Pazartesi gününden itibaren artık biz velilere çok fazla sorumluluk düşüyor. Koronavirüs nedeniyle okulların tedbir amaçlı tatil edilmesini amaç dışı kullanılmasına müsaade etmeyelim. Çocuklarımızın alışveriş mağazalarına, kafelere ve bunun gibi kalabalık yerlere gitmesine engel olalım. En azından bir hafta hep birlikte katlanalım.    Sağlık Bakanlığı'nın almış olduğu bu yerinde kararı boşa çıkarmayalım. Bu şekilde tedbirin bir parçası olduğumuzu anlamalıyız ve mutlak suretle bu uygulamaya sağlımız için destek çıkmalıyız.    Bunun bir tatil olmadığını anlayalım ve anlatalım. Zorunlu olmadıkça kalabalık ortamlardan uzak duralım. Çocuktur boş ver gezsin, hava alsın demeyelim. Tehlike geçtiğinde nasıl olsa bol bol vakitleri olacaktır.   Aileler kendi çocuklarının dışarı çıkmaması konusunda başarılı olurlarsa, arkadaşları yanında olmayan diğer çocukların da dışarıya çıkma isteği olmayacaktır.    Diğer bir husus ise yaşlı anne ve babalarımıza da bu durumu izah etmeliyiz. Bir şey olmaz diyen ebeveynlerimize bu durumun önemini anlatmalıyız. Mecbur olmadıkça keyfi dışarı çıkılmaması gerektiğini, buna uyarsak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmiş olacağımızı belirtmeliyiz. Yaşları sebebiyle bu virüsü kapmalarının daha kolay olacağını özellikle söylemeliyiz.    Hep birlikte bilinçli hareket edersek bu da geçer diyerek, kalın sağlıcakla...
Ekleme Tarihi: 14 Mart 2020 - Cumartesi

KORONAVİRÜS VE ÖNLEM!

Pazartesi gününden itibaren artık biz velilere çok fazla sorumluluk düşüyor. Koronavirüs nedeniyle okulların tedbir amaçlı tatil edilmesini amaç dışı kullanılmasına müsaade etmeyelim. Çocuklarımızın alışveriş mağazalarına, kafelere ve bunun gibi kalabalık yerlere gitmesine engel olalım. En azından bir hafta hep birlikte katlanalım. 
 
Sağlık Bakanlığı'nın almış olduğu bu yerinde kararı boşa çıkarmayalım. Bu şekilde tedbirin bir parçası olduğumuzu anlamalıyız ve mutlak suretle bu uygulamaya sağlımız için destek çıkmalıyız. 
 
Bunun bir tatil olmadığını anlayalım ve anlatalım. Zorunlu olmadıkça kalabalık ortamlardan uzak duralım. Çocuktur boş ver gezsin, hava alsın demeyelim. Tehlike geçtiğinde nasıl olsa bol bol vakitleri olacaktır.
 
Aileler kendi çocuklarının dışarı çıkmaması konusunda başarılı olurlarsa, arkadaşları yanında olmayan diğer çocukların da dışarıya çıkma isteği olmayacaktır. 
 
Diğer bir husus ise yaşlı anne ve babalarımıza da bu durumu izah etmeliyiz. Bir şey olmaz diyen ebeveynlerimize bu durumun önemini anlatmalıyız. Mecbur olmadıkça keyfi dışarı çıkılmaması gerektiğini, buna uyarsak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmiş olacağımızı belirtmeliyiz. Yaşları sebebiyle bu virüsü kapmalarının daha kolay olacağını özellikle söylemeliyiz. 
 
Hep birlikte bilinçli hareket edersek bu da geçer diyerek, kalın sağlıcakla...
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş