Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
KAHRAMAN YILMAZ
Köşe Yazarı
KAHRAMAN YILMAZ
-
 

HER GÜN KADINLAR GÜNÜ

Senede bir gün kadınlar günü olmuş da ne olmuş? Ne olacak çiçekçiler abat olmuş.  *** Nice yiğit, mert, cesur ve fedakar kadınlarımız var. Ama ezilen ve kötü muamele gören kadınlarımız da var. Nerede bu kadınlar? Her yerde, her kentte var.  *** Kadınlar köylerde, şehirlerde, evlerde ve hatta sokakta dövülüyor, bıçaklanıyor, silahla vuruluyor. Bunu yetkililer görmüyor mu? *** Kadınlar derdini kime anlatacak? Kimden yardım isteyecek? Tabi ki devlet baba sahip çıkacak, koruyup kollayacak! *** Devletimiz gücünü bu sorunun giderilmesinde de göstermeli. Önce kendi halkını, kadınını koruyacak, sonra göçmenleri de koruyup kollayacak. Yani önce can, sonra canan olmalı. ***  Aylin Özbek'i çoğumuz hatırlıyoruz. Hani üçüncü kattan düşen çocuğunu kurtarmak için peşinden atlayan o fedakar anneyi. O anne çocuğuyla birlikte Ordu'da yaşayamaya devam ediyor.  *** Daha böyle nice fedakar ve cesur anneler var. Korunmaya muhtaç kadınlarımız da var. Devletimiz bu insanları ne pahasına olursa olsun korumalı. Derdi, sıkıntısı varsa çözüm bulmalı. 
Ekleme Tarihi: 14 Mart 2020 - Cumartesi

HER GÜN KADINLAR GÜNÜ

Senede bir gün kadınlar günü olmuş da ne olmuş? Ne olacak çiçekçiler abat olmuş. 
***
Nice yiğit, mert, cesur ve fedakar kadınlarımız var. Ama ezilen ve kötü muamele gören kadınlarımız da var. Nerede bu kadınlar? Her yerde, her kentte var. 
***
Kadınlar köylerde, şehirlerde, evlerde ve hatta sokakta dövülüyor, bıçaklanıyor, silahla vuruluyor. Bunu yetkililer görmüyor mu?
***
Kadınlar derdini kime anlatacak? Kimden yardım isteyecek? Tabi ki devlet baba sahip çıkacak, koruyup kollayacak!
***
Devletimiz gücünü bu sorunun giderilmesinde de göstermeli. Önce kendi halkını, kadınını koruyacak, sonra göçmenleri de koruyup kollayacak. Yani önce can, sonra canan olmalı.
*** 
Aylin Özbek'i çoğumuz hatırlıyoruz. Hani üçüncü kattan düşen çocuğunu kurtarmak için peşinden atlayan o fedakar anneyi. O anne çocuğuyla birlikte Ordu'da yaşayamaya devam ediyor. 
***
Daha böyle nice fedakar ve cesur anneler var. Korunmaya muhtaç kadınlarımız da var. Devletimiz bu insanları ne pahasına olursa olsun korumalı. Derdi, sıkıntısı varsa çözüm bulmalı. 
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş