Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

ESKİ ŞARKILAR..!

Günümüz şov programlarına çıkan eski sanatçıların sarf ettiği müzik programından ve söyledikleri şarkılardan bahsetmek istiyorum... s s s s s 1980'li yıllarda çıkmış ve uzun süre söylenmiş olan şarkılar, o yılları takip eden 10 yıl daha söyleniyor ve dinlenebiliyordu... s s s s s Oysa günümüze geldiğimizde Nükhet Duru, şov programına çıktığında; ''Rastık çekerek Mahmure'' şarkısının artık kulağa hoş geldiği söylenemez.  s s s s s Süperstar diye tabir edilen Ajda Pekkan, bu yaşta bile hala sahneye çıkıyor ise 1979 yılında söylediği; ''Haykıracak nefesim kalmasa bile'' adlı şarkıyı seslendirerek dinleyicileri bıktırmamalı. Yine 1983 yılında seslendirdiği; ''Bir günah gibi'' şarkısını da hala günümüzün yeni bestesiymiş gibi seslendirirken dinleyiciyi de düşünmesi gerekir. s s s s s Sahneye çıkıp, yüklü miktarda para alıyorsanız eğer en azından araya yeni besteler, şarkılar serpiştirmeniz gerekir ki alacağınız parayı hak etmiş olun.  s s s s s Bu sadece yukarıda belirttiğim iki sanatçı için geçerli değil. Bunlar gibi onlarca sanatçı sayabiliriz. Yıllar önce bestelenen şarkıların üzerine yatıp, bozuk plak misali aynı şarkıyı söylemeleri dinleyiciye saygısızlıktır. s s s s s Sanatçının, emeğinin karşılığını alması doğal ise dinleyicinin de karşılığını, 'Kulaklarının pası silinmesi' anlamında alması gerekir. s s s s s Yeni besteler ve şarkılar dinlemek dileğiyle, kalın sağlıcakla...  
Ekleme Tarihi: 22 Mart 2021 - Pazartesi

ESKİ ŞARKILAR..!

Günümüz şov programlarına çıkan eski sanatçıların sarf ettiği müzik programından ve söyledikleri şarkılardan bahsetmek istiyorum...
s s s s s
1980'li yıllarda çıkmış ve uzun süre söylenmiş olan şarkılar, o yılları takip eden 10 yıl daha söyleniyor ve dinlenebiliyordu...
s s s s s
Oysa günümüze geldiğimizde Nükhet Duru, şov programına çıktığında; ''Rastık çekerek Mahmure'' şarkısının artık kulağa hoş geldiği söylenemez. 
s s s s s
Süperstar diye tabir edilen Ajda Pekkan, bu yaşta bile hala sahneye çıkıyor ise 1979 yılında söylediği; ''Haykıracak nefesim kalmasa bile'' adlı şarkıyı seslendirerek dinleyicileri bıktırmamalı. Yine 1983 yılında seslendirdiği; ''Bir günah gibi'' şarkısını da hala günümüzün yeni bestesiymiş gibi seslendirirken dinleyiciyi de düşünmesi gerekir.
s s s s s
Sahneye çıkıp, yüklü miktarda para alıyorsanız eğer en azından araya yeni besteler, şarkılar serpiştirmeniz gerekir ki alacağınız parayı hak etmiş olun. 
s s s s s
Bu sadece yukarıda belirttiğim iki sanatçı için geçerli değil. Bunlar gibi onlarca sanatçı sayabiliriz. Yıllar önce bestelenen şarkıların üzerine yatıp, bozuk plak misali aynı şarkıyı söylemeleri dinleyiciye saygısızlıktır.
s s s s s
Sanatçının, emeğinin karşılığını alması doğal ise dinleyicinin de karşılığını, 'Kulaklarının pası silinmesi' anlamında alması gerekir.
s s s s s
Yeni besteler ve şarkılar dinlemek dileğiyle, kalın sağlıcakla...

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş