Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

SU..!

Sevgili okuyucular bugün son derece önemli bir konudan bahsetmek istiyorum. Su..! Olmazsa olmazımız, bir saat bile yokluğuna dayanamadığınız suyumuza sahip çıkalım. **** Televizyon kanallarında ve sosyal medyada defalarca susuzluğa dikkat çeken yayınlar ve içerikler karşımıza çıktığında korkmamak insanın elinde olmuyor. Barajların su seviyesinin düşmesi ve şehirlerimize su temini eden ırmakların kuruması tehlikenin boyutunu gözler önüne sermektedir. **** Özellikle bizler, yani hanımlar su israfına dur demeliyiz. Çünkü en fazla su tüketimi evlerde olmaktadır. Tasarrufun ana merkezi evlerdir. Elimizi, yüzümüzü ve bulaşığımızı yıkarken, dişlerimizi fırçalarken akan suyun israf edilmemesine dikkat edelim. Özellikle evdeki çocuklarımızı bu konuda bilinçlendirelim. Musluklarımızı en ekonomik ayara getirip, öyle  kullanalım. Bunun sonucunda hem israfın önüne geçmiş olacağız hem de ev ekonomisine katkımız olacaktır. **** Dikkat etmediğimiz ve suyumuza sahip çıkmadığımız sürece her şey olabilir. Su sadece içmek için değil, tükettiğimiz sebze-meyve ve tüm gıda maddelerini de ilgilendirdiği için oldukça önemlidir. **** Yani kuraklığın sonunun açlık olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Bunun iyice farkında olalım. Tehlike kapımızı çalmadan önlemimizi alalım. Kalın sağlıcakla...  
Ekleme Tarihi: 08 Ocak 2021 - Cuma

SU..!

Sevgili okuyucular bugün son derece önemli bir konudan bahsetmek istiyorum. Su..! Olmazsa olmazımız, bir saat bile yokluğuna dayanamadığınız suyumuza sahip çıkalım.
****
Televizyon kanallarında ve sosyal medyada defalarca susuzluğa dikkat çeken yayınlar ve içerikler karşımıza çıktığında korkmamak insanın elinde olmuyor. Barajların su seviyesinin düşmesi ve şehirlerimize su temini eden ırmakların kuruması tehlikenin boyutunu gözler önüne sermektedir.
****
Özellikle bizler, yani hanımlar su israfına dur demeliyiz. Çünkü en fazla su tüketimi evlerde olmaktadır. Tasarrufun ana merkezi evlerdir. Elimizi, yüzümüzü ve bulaşığımızı yıkarken, dişlerimizi fırçalarken akan suyun israf edilmemesine dikkat edelim. Özellikle evdeki çocuklarımızı bu konuda bilinçlendirelim. Musluklarımızı en ekonomik ayara getirip, öyle  kullanalım. Bunun sonucunda hem israfın önüne geçmiş olacağız hem de ev ekonomisine katkımız olacaktır.
****
Dikkat etmediğimiz ve suyumuza sahip çıkmadığımız sürece her şey olabilir. Su sadece içmek için değil, tükettiğimiz sebze-meyve ve tüm gıda maddelerini de ilgilendirdiği için oldukça önemlidir.
****
Yani kuraklığın sonunun açlık olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Bunun iyice farkında olalım. Tehlike kapımızı çalmadan önlemimizi alalım. Kalın sağlıcakla...

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş