Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

TELEVİZYONSUZ BİR GÜN!

Artık iyi şeyler duymak istiyoruz. Tüm televizyon kanallarında aynı haberi duymaktan bıktık usandık.  Koronovirüs kelimesini duyduğumuzda ister istemez bir korku, bir tedirginlik içine giriyoruz. Sağlık Bakanlığı'nın vaka ve ölüm oranını açıklamasını beklenmekten ruh halimiz bozuldu.  20 insanımızın ölmesini artık o kadar doğal karşılar olduk ki, bugün az kişi vefat etmiş diyebiliyoruz. Çok sık sorulan ve hiç kimsenin cevap veremediği 'ne zaman bitecek bu korona illeti' son zamanlarda toplumun en çok sevineceği bu sorunun cevabı olsa gerek. Ama ne yazık ki olumlu bir yanıtı uzun bir süre daha alamayacağız. Yani karamsarlığımız bir süre daha devam edecek gibi duruyor. Yazımın başında da belirttiğim gibi; Televizyonlarınızdaki koronavirüs haberlerini mümkün olduğunca izlememenizi tavsiye ediyorum. Yani sadece gereken kadarını öğrenmekte fayda var. Gereksiz bilgilerle hafızamızı doldurmayalım. Sonra üzülen biz oluyoruz. Daha rahat ve huzurlu bir ev ortamı istiyorsanız; Daha az cinayet, kaza, hırsızlık ve koronavirüs haberleri izleyin.  Eğer başarabilirseniz bir gün boyunca hiç televizyon izlemeyin. Bakalım hayatımızda olumlu olumsuz ne gibi değişiklikler olacak.  Kalın sağlıcakla...
Ekleme Tarihi: 06 Haziran 2020 - Cumartesi

TELEVİZYONSUZ BİR GÜN!

Artık iyi şeyler duymak istiyoruz. Tüm televizyon kanallarında aynı haberi duymaktan bıktık usandık. 

Koronovirüs kelimesini duyduğumuzda ister istemez bir korku, bir tedirginlik içine giriyoruz.

Sağlık Bakanlığı'nın vaka ve ölüm oranını açıklamasını beklenmekten ruh halimiz bozuldu. 

20 insanımızın ölmesini artık o kadar doğal karşılar olduk ki, bugün az kişi vefat etmiş diyebiliyoruz.

Çok sık sorulan ve hiç kimsenin cevap veremediği 'ne zaman bitecek bu korona illeti' son zamanlarda toplumun en çok sevineceği bu sorunun cevabı olsa gerek. Ama ne yazık ki olumlu bir yanıtı uzun bir süre daha alamayacağız. Yani karamsarlığımız bir süre daha devam edecek gibi duruyor.

Yazımın başında da belirttiğim gibi; Televizyonlarınızdaki koronavirüs haberlerini mümkün olduğunca izlememenizi tavsiye ediyorum. Yani sadece gereken kadarını öğrenmekte fayda var. Gereksiz bilgilerle hafızamızı doldurmayalım. Sonra üzülen biz oluyoruz.

Daha rahat ve huzurlu bir ev ortamı istiyorsanız; Daha az cinayet, kaza, hırsızlık ve koronavirüs haberleri izleyin. 

Eğer başarabilirseniz bir gün boyunca hiç televizyon izlemeyin. Bakalım hayatımızda olumlu olumsuz ne gibi değişiklikler olacak. 

Kalın sağlıcakla...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş