Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

KORKUTAN KALABALIK!

Sokağa çıkma ve bir takım işyerlerinin açılmasına müsaade edilmesinin ardından, insanların kafasında acabalar oluşmaya başladı. Aşırı kalabalık ve uyulması gereken kurallar.   Umarız çay ocakları, restoranlar, kafeler ve kahvehaneler hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyarlar. Yoksa bugüne kadar alınan tüm önlemler boşa gider.   İşin gerçeği beni tek korkutan hiçbir şeyi umursamaz tavır içinde olan gençlerin tutumudur. Özellikle dikkat ediyorum maskelerini çenenin altına alıyorlar. Ne zaman ki güvenlik güçlerinin müdahalesi ile karşılaşıyorlar hemen düzeltiyorlar.    Bu kapsamda anne ve babaların çocuklara vereceği telkin de çok önemli. Hatta kurallara uymadıkları takdirde kesinlikle sokağa çıkmalarına müsaade etmeyeceğinizi bildirin. Yani cezayı ilk önce bizler kendi içimizde verelim.    Temizliğin ayrıntılarını çocuklarımıza iyice öğretirsek, ailenin koronavirüse yakalanma riskini de o derece bertaraf etmiş oluruz. Ama ilk önce kurallara bizler, yani anne-babalar uymalı ki çocuklar için rol model olalım.     Bunun son derece etkili olacağını düşünüyorum. Onun içindir ki maskesiz sokağa çıkmamak, dezenfektan kullanmak ve arkadaşımız da olsa sosyal mesafeyi korumak, ellerimizi ilk fırsatta sabunlu su ile yıkayarak önlem almak dileğiyle, kalın sağlıcakla..
Ekleme Tarihi: 30 Mayıs 2020 - Cumartesi

KORKUTAN KALABALIK!

Sokağa çıkma ve bir takım işyerlerinin açılmasına müsaade edilmesinin ardından, insanların kafasında acabalar oluşmaya başladı. Aşırı kalabalık ve uyulması gereken kurallar.
 
Umarız çay ocakları, restoranlar, kafeler ve kahvehaneler hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyarlar. Yoksa bugüne kadar alınan tüm önlemler boşa gider.
 
İşin gerçeği beni tek korkutan hiçbir şeyi umursamaz tavır içinde olan gençlerin tutumudur. Özellikle dikkat ediyorum maskelerini çenenin altına alıyorlar. Ne zaman ki güvenlik güçlerinin müdahalesi ile karşılaşıyorlar hemen düzeltiyorlar. 
 
Bu kapsamda anne ve babaların çocuklara vereceği telkin de çok önemli. Hatta kurallara uymadıkları takdirde kesinlikle sokağa çıkmalarına müsaade etmeyeceğinizi bildirin. Yani cezayı ilk önce bizler kendi içimizde verelim. 
 
Temizliğin ayrıntılarını çocuklarımıza iyice öğretirsek, ailenin koronavirüse yakalanma riskini de o derece bertaraf etmiş oluruz. Ama ilk önce kurallara bizler, yani anne-babalar uymalı ki çocuklar için rol model olalım.  
 
Bunun son derece etkili olacağını düşünüyorum. Onun içindir ki maskesiz sokağa çıkmamak, dezenfektan kullanmak ve arkadaşımız da olsa sosyal mesafeyi korumak, ellerimizi ilk fırsatta sabunlu su ile yıkayarak önlem almak dileğiyle, kalın sağlıcakla..
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş