Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

ÇOK GÜZELDİ 23 NİSAN

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın salgın sebebiyle kıt olanaklara rağmen bu kadar coşkuyla kutlanacağı aklımın ucundan geçmezdi.    Niçin böyle dedim; Coronavirüs sebebiyle sokağa çıkma yasağına rağmen.   Gerek sosyal medyada gerek televizyonlarda çok iyi irdelendi. Halk da buna sessiz kalmayarak, balkonlarından alkışla- yarak eşlik ettiler.    En güzel ve en anlamlısı Büyükşehir Belediyesi Bando Ekibinin Ordu'nun cadde ve sokaklarında marş ve şarkılarla evlerinde alkışları ile eşlik etmesi son derece anlamlıydı. Bu birliktelik son derece güzeldi.    Gece saat 21:00’da balkonlardan İstiklal Marşı okunması, gündüz yaşananlara iyi bir kapanış olarak hafızalarda yer etti.   Tüm bunları yaşarken bir anda coronavirüsü de, sokağa çıkma yasağını da unuttuk neredeyse . İnsanların kafasındaki karabulutların bir nebze olsun dağıtılmasına moral kaynağı oldu.   Eskiden okulumuzun penceresini öğretmenlerimiz eşliğinde büyük bir heyecanla süsler, benim Atam, benim bayrağım asılacak diye arkadaşlarımızla kavga ederdik.   Bu pencere süslemelerinden çocuklar mahrum kalsalar da, mahallemizdeki bir çok evin penceresinde minik Türk ve Atatürk bayrakları ile  balonları görünce bazı şeylerin hala yaşatıldığını anlıyorsunuz.    Bu bizler ve çocuklar için son derece anlamlı. Son olarak Atam bu çocuklar ve Türk Milleti sana minnettardır. Sana teşekkür az gelir…
Ekleme Tarihi: 24 Nisan 2020 - Cuma

ÇOK GÜZELDİ 23 NİSAN

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın salgın sebebiyle kıt olanaklara rağmen bu kadar coşkuyla kutlanacağı aklımın ucundan geçmezdi. 
 
Niçin böyle dedim; Coronavirüs sebebiyle sokağa çıkma yasağına rağmen.
 
Gerek sosyal medyada gerek televizyonlarda çok iyi irdelendi. Halk da buna sessiz kalmayarak, balkonlarından alkışla- yarak eşlik ettiler. 
 
En güzel ve en anlamlısı Büyükşehir Belediyesi Bando Ekibinin Ordu'nun cadde ve sokaklarında marş ve şarkılarla evlerinde alkışları ile eşlik etmesi son derece anlamlıydı. Bu birliktelik son derece güzeldi. 
 
Gece saat 21:00’da balkonlardan İstiklal Marşı okunması, gündüz yaşananlara iyi bir kapanış olarak hafızalarda yer etti.
 
Tüm bunları yaşarken bir anda coronavirüsü de, sokağa çıkma yasağını da unuttuk neredeyse . İnsanların kafasındaki karabulutların bir nebze olsun dağıtılmasına moral kaynağı oldu.
 
Eskiden okulumuzun penceresini öğretmenlerimiz eşliğinde büyük bir heyecanla süsler, benim Atam, benim bayrağım asılacak diye arkadaşlarımızla kavga ederdik.
 
Bu pencere süslemelerinden çocuklar mahrum kalsalar da, mahallemizdeki bir çok evin penceresinde minik Türk ve Atatürk bayrakları ile  balonları görünce bazı şeylerin hala yaşatıldığını anlıyorsunuz. 
 
Bu bizler ve çocuklar için son derece anlamlı. Son olarak Atam bu çocuklar ve Türk Milleti sana minnettardır. Sana teşekkür az gelir…
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş