Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

ZORLA EVLENDİRİLEN ÇOCUK GELİNLER

Geçtiğimiz günlerde çıkan sosyal medya haberlerinde, zorla evlendirilmek istenen 15 yaşındaki Niğdeli kız çocuğunun imdadına jandarmalar yapılan ihbar sonucu yetişti. ☘ Bu çocuk sosyal medya aracılığı ile yardım istemeseydi belki de şu anda evlendirilmiş olacaktı. Belki de bundan sonraki yaşamı allak bullak olacaktı. ☘ Yasalar nezdinde bu suç ise. 1-Bu çocuğu küçük yaşta evlendirmek isteyen anne ve babası  2-Buna çanak tutan evdeki bireylerden, ağabeyi ya da ablası, 3-Bunu bilen sessiz kalan akrabaları hala, dayı, teyze ve amcası.  4-Bu çocuğu oğluna gelin yapmak isteyen müstakbel kayınvalide ve kayınpederi 5-Son olarak küçük olduğunu bile bile onunla evlenmek isteyen pedofili damat adayını ☘ Yasaların yeniden değiştirilip, en ağır cezalar uygulanmalıdır. Bu cezalar uygulanmadığı ya da para cezası ile ilgili yetiştirildiği sürece bu gibi sapıklık niteliğindeki evliliklerle daha çok karşılaşırız. ☘ Gelin hep birlikte bu ve benzeri evliliklere hep birlikte ‘dur’ diyelim. Konu, komşu, eş, dost, akraba ve en önemlilerinden din görevlileri böyle bir durum ile karşılaştığımızda gözlerimizi kapamayalım, kulaklarımızı tıkamayalım. ☘ O çocuğun geleceği ya da hayaller ile oynamayalım. Unutmayalım ki her şey zamanında güzeldir… Kalın sağlıcakla.
Ekleme Tarihi: 09 Temmuz 2023 - Pazar

ZORLA EVLENDİRİLEN ÇOCUK GELİNLER

Geçtiğimiz günlerde çıkan sosyal medya haberlerinde, zorla evlendirilmek istenen 15 yaşındaki Niğdeli kız çocuğunun imdadına jandarmalar yapılan ihbar sonucu yetişti.

Bu çocuk sosyal medya aracılığı ile yardım istemeseydi belki de şu anda evlendirilmiş olacaktı. Belki de bundan sonraki yaşamı allak bullak olacaktı.

Yasalar nezdinde bu suç ise.
1-Bu çocuğu küçük yaşta evlendirmek isteyen anne ve babası 

2-Buna çanak tutan evdeki bireylerden, ağabeyi ya da ablası,

3-Bunu bilen sessiz kalan akrabaları hala, dayı, teyze ve amcası. 

4-Bu çocuğu oğluna gelin yapmak isteyen müstakbel kayınvalide ve kayınpederi

5-Son olarak küçük olduğunu bile bile onunla evlenmek isteyen pedofili damat adayını

Yasaların yeniden değiştirilip, en ağır cezalar uygulanmalıdır.
Bu cezalar uygulanmadığı ya da para cezası ile ilgili yetiştirildiği sürece bu gibi sapıklık niteliğindeki evliliklerle daha çok karşılaşırız.

Gelin hep birlikte bu ve benzeri evliliklere hep birlikte ‘dur’ diyelim. Konu, komşu, eş, dost, akraba ve en önemlilerinden din görevlileri böyle bir durum ile karşılaştığımızda gözlerimizi kapamayalım, kulaklarımızı tıkamayalım.

O çocuğun geleceği ya da hayaller ile oynamayalım. Unutmayalım ki her şey zamanında güzeldir…
Kalın sağlıcakla.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş