Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

Z KUŞAĞI

Hep merak etmişimdir, bu z kuşağındaki kriterler nedir, kimlere z kuşağı denir diye? ☘ Aslında bu kuşak isimleri de bana çok anlamsız geliyor, fakat ister istemez toplumun kabul gördüğü şekilde hareket etmek zorunda kalıyoruz. ☘ Evet sevgili okuyucular, öğrenmenin yaşı yoktur deyip, “Z” kuşağı 1998-2012 yılları arasında doğanlar için söylendiğini yeni öğreniyorum. ☘ Bir haber sitesi bu kuşaktaki gençlerin çok erken yaşlandıkları, toplumsal olaylarda çok fazla etkilendiklerinden dolayı çöküntüye uğradıklarından bahsediyordu.  ☘ Sonra etrafımdaki o yaş grubundaki bazı kişileri gözümün önüne getirdiğimde, ne kadar haklı olduklarını anlıyorum. ☘ “Z” Kuşağı özellikleri kız çocukları makyajı çok abarttıklarını ve bulundukları yaştan çok daha yaşlı gösterdiklerini görüyorum. ☘ Sigara ve alkol tüketimine aşırı şekilde özendiklerini, o yaşta vücudunun belirli bölgelerine botox yaptırdıklarına şahit oluyorum. ☘ Ne fiziki görüntü, ne de davranış olarak bulundukları yaşları asla temsil etmedikleri istemeyerek de olsa hep kendilerini yaşlı insan sıfatına soktuklarını anlıyorum. ☘ Tüm bunlara da çevreden gördüğü tanıştığı arkadaş ortamından etkilenmesi neticesinde ortaya çıktığı sonucuna varıyorum. ☘ Son olarak tüm anne ve babalar evlatlarına sıkı sıkı sarılmalı, üzerinden ilgisini azaltmamalı ve her şeyden önemlisi o sihirli sözcüğü yani “Seni seviyorum evladım” demesini bilmelidir. ☘ Sevgiyle kalın, hoşça kalın...   
Ekleme Tarihi: 10 Ocak 2024 - Çarşamba

Z KUŞAĞI

Hep merak etmişimdir, bu z kuşağındaki kriterler nedir, kimlere z kuşağı denir diye?

Aslında bu kuşak isimleri de bana çok anlamsız geliyor, fakat ister istemez toplumun kabul gördüğü şekilde hareket etmek zorunda kalıyoruz.

Evet sevgili okuyucular, öğrenmenin yaşı yoktur deyip, “Z” kuşağı 1998-2012 yılları arasında doğanlar için söylendiğini yeni öğreniyorum.

Bir haber sitesi bu kuşaktaki gençlerin çok erken yaşlandıkları, toplumsal olaylarda çok fazla etkilendiklerinden dolayı çöküntüye uğradıklarından bahsediyordu. 

Sonra etrafımdaki o yaş grubundaki bazı kişileri gözümün önüne getirdiğimde, ne kadar haklı olduklarını anlıyorum.

“Z” Kuşağı özellikleri kız çocukları makyajı çok abarttıklarını ve bulundukları yaştan çok daha yaşlı gösterdiklerini görüyorum.

Sigara ve alkol tüketimine aşırı şekilde özendiklerini, o yaşta vücudunun belirli bölgelerine botox yaptırdıklarına şahit oluyorum.

Ne fiziki görüntü, ne de davranış olarak bulundukları yaşları asla temsil etmedikleri istemeyerek de olsa hep kendilerini yaşlı insan sıfatına soktuklarını anlıyorum.

Tüm bunlara da çevreden gördüğü tanıştığı arkadaş ortamından etkilenmesi neticesinde ortaya çıktığı sonucuna varıyorum.

Son olarak tüm anne ve babalar evlatlarına sıkı sıkı sarılmalı, üzerinden ilgisini azaltmamalı ve her şeyden önemlisi o sihirli sözcüğü yani “Seni seviyorum evladım” demesini bilmelidir.

Sevgiyle kalın, hoşça kalın... 

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş