Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

YAŞAMA DAİR

1) Dişinizi macun ile değil su ile fırçalayınız.. Macunun ne kadar gereksiz olduğunu düşüneceksiniz. Ama fırçanızı iyi seçin! *** 2) Meyve ve sebze alışverişinizi marketten değil, pazardan yapınız.. Her hafta en az 40-50 liranın cebinizde kalacağını göreceksiniz.. *** 3) Gazete okuyun.. İster yerel olsun ister ulusal olsun ama mutlaka gazete okuyun..Yaşadığınız şehre bihaber kalmayın, yaşadığınız ülkeye bihaber kalmayın.. *** 4) Ama önce kitap okuyun. Okumuyorsanız bile bir kitap alın ve çocuğunuza kitap okuyan bir anne, bir baba imajı çizin ki sizlerden feyz alsın! *** 5) Köyünüzü sevin ve çocuğunuza htirin. Yaşamın şehirde değil, köyde olduğunu ve gün gelecek köyü olan herkesin köyüne sarılacağını izah edin.. *** 6) Dost ve akrabalarınızın düğün ve cenazelerine mutlaka gidin.. Bir gün altı çizili olan her ikisine de ihtiyacınız olacağını düşünün.. *** 7) Ne kadar para kazanırsanız kazanın, ne kadar çevre edinirseniz edinin ama hiçbir zaman altta kalan insanlara burun kıvırmayın.. Zira gün gelir burun kıvrılan siz olursanız, yaptığınızdan utanmak zorunda kalmazsınız.. *** 8) Bugün pişirdiğiniz çorba, şayet yenilmediyse asla çöpe atmaya çalışmayın. Gün gelir o çorbaya muhtaç olabileceğinizi düşünün.. Zira ertesi gün de yemek zorunda kalırsınız.. Sofralarımız artsın.. Taşsın dökülmesin.. *** 9) Yaşantınıza, kazancınıza ve ortamınıza asla isyan etmeyin ve daima şükredin, şüphesiz Allah her zaman sabreden ve şükredenlerin yanındadır.. *** Tüm bu yazdıklarım yaşama dair, zaten bilinen ama hatırlatılması gereken davranışlardır.  
Ekleme Tarihi: 11 Temmuz 2017 - Salı

YAŞAMA DAİR

1) Dişinizi macun ile değil su ile fırçalayınız.. Macunun ne kadar gereksiz olduğunu düşüneceksiniz. Ama fırçanızı iyi seçin!
***
2) Meyve ve sebze alışverişinizi marketten değil, pazardan yapınız.. Her hafta en az 40-50 liranın cebinizde kalacağını göreceksiniz..
***
3) Gazete okuyun.. İster yerel olsun ister ulusal olsun ama mutlaka gazete okuyun..Yaşadığınız şehre bihaber kalmayın, yaşadığınız ülkeye bihaber kalmayın..
***
4) Ama önce kitap okuyun. Okumuyorsanız bile bir kitap alın ve çocuğunuza kitap okuyan bir anne, bir baba imajı çizin ki sizlerden feyz alsın!
***
5) Köyünüzü sevin ve çocuğunuza htirin. Yaşamın şehirde değil, köyde olduğunu ve gün gelecek köyü olan herkesin köyüne sarılacağını izah edin..
***
6) Dost ve akrabalarınızın düğün ve cenazelerine mutlaka gidin.. Bir gün altı çizili olan her ikisine de ihtiyacınız olacağını düşünün..
***
7) Ne kadar para kazanırsanız kazanın, ne kadar çevre edinirseniz edinin ama hiçbir zaman altta kalan insanlara burun kıvırmayın.. Zira gün gelir burun kıvrılan siz olursanız, yaptığınızdan utanmak zorunda kalmazsınız..
***
8) Bugün pişirdiğiniz çorba, şayet yenilmediyse asla çöpe atmaya çalışmayın. Gün gelir o çorbaya muhtaç olabileceğinizi düşünün.. Zira ertesi gün de yemek zorunda kalırsınız.. Sofralarımız artsın.. Taşsın dökülmesin..
***
9) Yaşantınıza, kazancınıza ve ortamınıza asla isyan etmeyin ve daima şükredin, şüphesiz Allah her zaman sabreden ve şükredenlerin yanındadır..
***
Tüm bu yazdıklarım yaşama dair, zaten bilinen ama hatırlatılması gereken davranışlardır.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş