Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

ÜCRETSİZ TAŞIMACILIĞIN SONU

Özel Halk Otobüsleri’nin tüm Türkiye’de, 65 yaş üstü ücretsiz hizmetini ekim ayında durdurma kararı aldığı yönünde sosyal medyada çıkan haberler herkesin malumudur. ☘ Toplu taşımada uzun yıllardır devam eden 65 yaş ve üzerine ücretsiz ulaşım uygulaması, son günlerde yavaş yavaş kaldırılmaya başlandı. ☘ Belediye adına taşımacılık yapan özel halk otobüslerini kullanan  65 yaş üstü vatandaşların, basın mensuplarının ve bazı iş kollarında çalışanların ücretsiz olarak yararlandıkları bu hizmetin sonu geldi. ☘ Son dönemlerde akaryakıta yapılan zamlardan sonra ücretsiz taşınan yolcuları artık sorun olmaya başladı. ☘ Bundan dolayı da araç sahipleri yeterli desteği alamadıkları belirterek ücretsiz taşımacılığın kaldırılması yönünde talepleri olmuş. İlerleyen zamanlardan kararın ne zaman uygulamaya konulacağını hep beraber göreceğiz. ☘ Bence devletin vatandaşa sunduğu çok yararlı ve güzel uygulama takdir edilecek bir durumdu. Ama bu durumu abartarak haddinden fazla suistimal eden ücretsiz taşımacılıktan yararlanan vatandaşlardan dolayı, gelinen nokta bunu gerektirdi. ☘ Ben uygulamanın kaldırılmasından yana değilim tabi ki, farklı çözümlerle uygulama devam edebilir. Belirli sınırlandırılmalarla ve yaş sınırı yükseltilerek uygulama biraz kısıtlanabilirdi. Verilen bu hakkın bu şekilde kaldırılması çoğu kişiyi mağdur edecektir.  ☘ Kimsenin mağduriyet yaşamaması için devletin ilgili kurumları bu duruma bir çözüm bularak, uygulamanın aynı şekilde devam etmesi herkes için sevindirici bir karar olacağından yanayım.Kalın sağlıcakla…
Ekleme Tarihi: 21 Ağustos 2023 - Pazartesi

ÜCRETSİZ TAŞIMACILIĞIN SONU

Özel Halk Otobüsleri’nin tüm Türkiye’de, 65 yaş üstü ücretsiz hizmetini ekim ayında durdurma kararı aldığı yönünde sosyal medyada çıkan haberler herkesin malumudur.

Toplu taşımada uzun yıllardır devam eden 65 yaş ve üzerine ücretsiz ulaşım uygulaması, son günlerde yavaş yavaş kaldırılmaya başlandı.

Belediye adına taşımacılık yapan özel halk otobüslerini kullanan  65 yaş üstü vatandaşların, basın mensuplarının ve bazı iş kollarında çalışanların ücretsiz olarak yararlandıkları bu hizmetin sonu geldi.

Son dönemlerde akaryakıta yapılan zamlardan sonra ücretsiz taşınan yolcuları artık sorun olmaya başladı.

Bundan dolayı da araç sahipleri yeterli desteği alamadıkları belirterek ücretsiz taşımacılığın kaldırılması yönünde talepleri olmuş. İlerleyen zamanlardan kararın ne zaman uygulamaya konulacağını hep beraber göreceğiz.

Bence devletin vatandaşa sunduğu çok yararlı ve güzel uygulama takdir edilecek bir durumdu. Ama bu durumu abartarak haddinden fazla suistimal eden ücretsiz taşımacılıktan yararlanan vatandaşlardan dolayı, gelinen nokta bunu gerektirdi.

Ben uygulamanın kaldırılmasından yana değilim tabi ki, farklı çözümlerle uygulama devam edebilir. Belirli sınırlandırılmalarla ve yaş sınırı yükseltilerek uygulama biraz kısıtlanabilirdi. Verilen bu hakkın bu şekilde kaldırılması çoğu kişiyi mağdur edecektir. 

Kimsenin mağduriyet yaşamaması için devletin ilgili kurumları bu duruma bir çözüm bularak, uygulamanın aynı şekilde devam etmesi herkes için sevindirici bir karar olacağından yanayım.Kalın sağlıcakla…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş