Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

Türkiye'nin ilk kadın generali

Bu başlığa o kadar ihtiyacımız vardı ki anlatamam. ☘ Tüm kadınlar ne hissettiyse, aynısını ben de köşemden hissettim diyebilirim. ☘ Özlem Yıldız değil de sanki ben general  olmuş gibi sevindim diyebilirim. ☘ Türk kadınının buna çok ihtiyacı olduğu bir noktadayız diyebilirim. ☘ Bu, erkek egemenliğine karşı kazanılmış bir savaş değildir. ☘ Bu, kadının tam da olması gerektiği yerin ortasıdır hem de tam da olmamız gerektiği bir zamanda kazanılmış bir gururdur. ☘ En önemlisi aile içi şiddetle mücadele ve çocuk şube müdürü kıdemli albay iken kazanılmış ve hak edilmiş tuğgenerallik ya da bir paşalıktır. ☘ Bir gazeteye verdiği demeçte; “Kadına şiddet toplumun kanayan yarasıdır. Pansuman yapmakla kalmamalı, yarayı tümüyle iyileştirmeliyiz. Kadınlar susmayın! Hakkınızı sonuna kadar arayın” demişti. ☘ Jandarma Genel Komutanlığı'nın Cumhurbaşkanlığı emri ile aldığı bu karar toplum tarafından memnuniyetle karşılanmış ve tüm kadınların gururu ile karşılık bulmuştur. ☘ Özlem Yıldız biz kadınlar için ne bir ilk ne de son olacaktır… ☘ Türk kadınları için her zaman bir örnek ve bir rol model olacaktır.   ☘ Atatürk'ün dediği gibi; “Milletimiz güçlü bir millet olmaya azmetmiştir. Bunun gereklerinden biri de kadınlarımızın her konuda yükselmelerini sağlamaktır. Bundan dolayı kadınlarımız ilim ve fen sahibi olacaklar ve erkeklerin geçtikleri bütün öğretim basamaklarından geçeceklerdir” ☘ Teşekkürler Özlem General, seninle gurur duyuyoruz…  
Ekleme Tarihi: 17 Ağustos 2022 - Çarşamba

Türkiye'nin ilk kadın generali

Bu başlığa o kadar ihtiyacımız vardı ki anlatamam.

Tüm kadınlar ne hissettiyse, aynısını ben de köşemden hissettim diyebilirim.

Özlem Yıldız değil de sanki ben general  olmuş gibi sevindim diyebilirim.

Türk kadınının buna çok ihtiyacı olduğu bir noktadayız diyebilirim.

Bu, erkek egemenliğine karşı kazanılmış bir savaş değildir.

Bu, kadının tam da olması gerektiği yerin ortasıdır hem de tam da olmamız gerektiği bir zamanda kazanılmış bir gururdur.

En önemlisi aile içi şiddetle mücadele ve çocuk şube müdürü kıdemli albay iken kazanılmış ve hak edilmiş tuğgenerallik ya da bir paşalıktır.

Bir gazeteye verdiği demeçte; “Kadına şiddet toplumun kanayan yarasıdır. Pansuman yapmakla kalmamalı, yarayı tümüyle iyileştirmeliyiz. Kadınlar susmayın! Hakkınızı sonuna kadar arayın” demişti.

Jandarma Genel Komutanlığı'nın Cumhurbaşkanlığı emri ile aldığı bu karar toplum tarafından memnuniyetle karşılanmış ve tüm kadınların gururu ile karşılık bulmuştur.

Özlem Yıldız biz kadınlar için ne bir ilk ne de son olacaktır…

Türk kadınları için her zaman bir örnek ve bir rol model olacaktır.  

Atatürk'ün dediği gibi; “Milletimiz güçlü bir millet olmaya azmetmiştir. Bunun gereklerinden biri de kadınlarımızın her konuda yükselmelerini sağlamaktır. Bundan dolayı kadınlarımız ilim ve fen sahibi olacaklar ve erkeklerin geçtikleri bütün öğretim basamaklarından geçeceklerdir”

Teşekkürler Özlem General, seninle gurur duyuyoruz…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş