Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

TELEFONDA KONUŞMAK

Hiç kimsenin olmadığı gibi ben de mükemmel değilim. Bunu söylememdeki gayem ise ''akıl veriyor'' diye düşünülmesin istiyorum..   Telefonun en iyisini almasını biliyoruz, özelliklerini sonuna kadar kullanmaya çalışıyoruz. Facebook, Instagram ve Twitter olmazsa olmazımız..   Fakat bir türlü telefonda konuşma adabını bilmiyoruz. Kafede, dolmuşta, bankada ve aklınıza gelebilecek birçok yerde gelen telefona sessizce cevap vermek yerine, yüksek sesle neredeyse bağıra bağıra konuşmaktan hiç çekinmiyoruz..   Arka masadaki insanlar rahatsız olmuş mu, dolmuştakiler ailende olup bitenleri sonuna kadar öğrenmiş mi, bankada sırasını bekleyenler kulaklarını tıkamış mı bunlar hiç ama hiç umurunda değil..   Çok mu zor ''Şu anda müsait değilim, ben sana 10 dakika sonra döneyim'' demek. Hiç mi utanmadın ailenin bütün sırlarını ifşa etmekten. Hiç mi çekinmedin arkadaşını ya da bir dostunu çekiştirmekten..   Nasıl bir odunluk, nasıl bir görgüsüzlüktür ki bu insanlar beni dinlemek zorunda mıdır diye neden düşünmezsin. Çok mu zor kısık sesle konuşmak. Karşı tarafın seni duymadığını mı sanıyorsun..   Bu kişileri usulünce uyardıktan sonra her zaman bu densizlikleri devam edecektir. Bankada güvenlik görevlisi, dolmuşta şoför, kafede ya da restoranda garson, bu kişileri kırmadan dökmeden uyarmalı. Başka türlü bu davranışının yanlış olduğunu anlaması çok zor olacaktır..   Yine hatırlatmakta fayda var; Okulda öğretmenlerimize, evde ise anne ve baba olarak bizlere çok önemli bir görev düşüyor. Sağlıklı ve eğitimli günler dilerim..
Ekleme Tarihi: 08 Haziran 2019 - Cumartesi

TELEFONDA KONUŞMAK

Hiç kimsenin olmadığı gibi ben de mükemmel değilim. Bunu söylememdeki gayem ise ''akıl veriyor'' diye düşünülmesin istiyorum..
 
Telefonun en iyisini almasını biliyoruz, özelliklerini sonuna kadar kullanmaya çalışıyoruz. Facebook, Instagram ve Twitter olmazsa olmazımız..
 
Fakat bir türlü telefonda konuşma adabını bilmiyoruz. Kafede, dolmuşta, bankada ve aklınıza gelebilecek birçok yerde gelen telefona sessizce cevap vermek yerine, yüksek sesle neredeyse bağıra bağıra konuşmaktan hiç çekinmiyoruz..
 
Arka masadaki insanlar rahatsız olmuş mu, dolmuştakiler ailende olup bitenleri sonuna kadar öğrenmiş mi, bankada sırasını bekleyenler kulaklarını tıkamış mı bunlar hiç ama hiç umurunda değil..
 
Çok mu zor ''Şu anda müsait değilim, ben sana 10 dakika sonra döneyim'' demek. Hiç mi utanmadın ailenin bütün sırlarını ifşa etmekten. Hiç mi çekinmedin arkadaşını ya da bir dostunu çekiştirmekten..
 
Nasıl bir odunluk, nasıl bir görgüsüzlüktür ki bu insanlar beni dinlemek zorunda mıdır diye neden düşünmezsin. Çok mu zor kısık sesle konuşmak. Karşı tarafın seni duymadığını mı sanıyorsun..
 
Bu kişileri usulünce uyardıktan sonra her zaman bu densizlikleri devam edecektir. Bankada güvenlik görevlisi, dolmuşta şoför, kafede ya da restoranda garson, bu kişileri kırmadan dökmeden uyarmalı. Başka türlü bu davranışının yanlış olduğunu anlaması çok zor olacaktır..
 
Yine hatırlatmakta fayda var; Okulda öğretmenlerimize, evde ise anne ve baba olarak bizlere çok önemli bir görev düşüyor. Sağlıklı ve eğitimli günler dilerim..
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş