Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

TATİL HAYAL OLDU

Yüksek enflasyon nedeniyle maliyetlerde yaşanan artış, iç turizm sektöründe tatil fiyatlarını uçurdu. ☘ Özellikle her çalışan bir bireyin veya okulları tatile giren öğrencilerin aklına tatil deyince kum, deniz, güneş, tam teşekküllü otellerde konaklamak ve doyasıyla tüm olanaklardan yararlanmak gelir. ☘ Ülkemiz yükselen enflasyon rakamları tüm sektörde pahalılığa itmesiyle birlikte alım gücünü düşürdü. ☘ Ülkesinde tatil yapmak isteyen bizlere ise bu sebepten olayı tatil yapmak hayal oldu. ☘  Ortalama iki kişi bir tatile çıkmak istediği zaman buna yemek ve ulaşım masrafları da eklersek toplam maliyeti 45-50 bin TL'ye ulaşan bir tatil paketi bizi karşılıyor. Bu da bizleri ülkemizde turist yaparken tatil yapmanın hayal olduğunu gösteriyor. ☘ Tv kanallarında hemen hemen her gün tatil bölgelerinden görüntüler görüyoruz. Farkında iseniz otellerde ancak yabancılar kalıyor. Yerli turist yok denecek kadar az.  ☘ Bizlerde bu sefer bütçemiz da dahilinde ancak tatil bölgelerinde yaşayan akrabalarımıza sığınmak zorunda kalıyoruz.  ☘ Geçen yıllarda tatil yerleri bütçemizi bu kadar aşmadığı için öyle ya da böyle 1 haftalık tatilimiz yapardık fakat bu yıl ne yazık ki durum öyle değil ve durum can sıkıcı olabiliyor. ☘ Senenin yorgunluğunu atacağımız bir tatil planlarken, bütçemizi aşmasın derken bu sefer de bunu düşünmekten yorgun düşüyoruz. ☘ Eskiden yıllık izinlerimizi yaz ayında tatil fırsatı olarak değerlendiren bizler ekonomik kriz nedeniyle tatil hayalinden vazgeçtik. Kendi bulunduğumuz bölgeden ayrılmadan yaz ayımızı en uygun tatil fırsatına çevirmek dileğiyle kalın sağlıcakla…  
Ekleme Tarihi: 04 Ağustos 2023 - Cuma

TATİL HAYAL OLDU

Yüksek enflasyon nedeniyle maliyetlerde yaşanan artış, iç turizm sektöründe tatil fiyatlarını uçurdu.

Özellikle her çalışan bir bireyin veya okulları tatile giren öğrencilerin aklına tatil deyince kum, deniz, güneş, tam teşekküllü otellerde konaklamak ve doyasıyla tüm olanaklardan yararlanmak gelir.

Ülkemiz yükselen enflasyon rakamları tüm sektörde pahalılığa itmesiyle birlikte alım gücünü düşürdü.

Ülkesinde tatil yapmak isteyen bizlere ise bu sebepten olayı tatil yapmak hayal oldu.

 Ortalama iki kişi bir tatile çıkmak istediği zaman buna yemek ve ulaşım masrafları da eklersek toplam maliyeti 45-50 bin TL'ye ulaşan bir tatil paketi bizi karşılıyor. Bu da bizleri ülkemizde turist yaparken tatil yapmanın hayal olduğunu gösteriyor.

Tv kanallarında hemen hemen her gün tatil bölgelerinden görüntüler görüyoruz. Farkında iseniz otellerde ancak yabancılar kalıyor. Yerli turist yok denecek kadar az. 

Bizlerde bu sefer bütçemiz da dahilinde ancak tatil bölgelerinde yaşayan akrabalarımıza sığınmak zorunda kalıyoruz. 

Geçen yıllarda tatil yerleri bütçemizi bu kadar aşmadığı için öyle ya da böyle 1 haftalık tatilimiz yapardık fakat bu yıl ne yazık ki durum öyle değil ve durum can sıkıcı olabiliyor.

Senenin yorgunluğunu atacağımız bir tatil planlarken, bütçemizi aşmasın derken bu sefer de bunu düşünmekten yorgun düşüyoruz.

Eskiden yıllık izinlerimizi yaz ayında tatil fırsatı olarak değerlendiren bizler ekonomik kriz nedeniyle tatil hayalinden vazgeçtik. Kendi bulunduğumuz bölgeden ayrılmadan yaz ayımızı en uygun tatil fırsatına çevirmek dileğiyle kalın sağlıcakla…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş