Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

SORUMLULUKLARIMIZ ARTMALI

Aslında yazacak o kadar çok şey var ki, konu bulmakta hiç zorlanmıyoruz. İnsanın olduğu her yer; Sokak, cadde ve şehir bunun için yeterli diyebilirim. Akşam saat 22.30 ve balkonda çay keyfi yaparken, bir gencin avazı çıktığı kadar bağırması ile hemen caddeye yöneldik. Bisikletine binip  uzaklaşan kızın peşinden ''Seni gebertirim, bir yere gidemezsin. Seni doğduğuna pişman ederim lan!'' ve arkasından çirkince bir küfür ''o..spu!''  Kız ise; ''Hayatımı mahvettin pislik'' diyerek uzaklaştı.  Kızın yaşı tahminen 15-16, ahlaksız küfürbazın  yaşı ise 19-20 civarıydı.  Burada bir anne olarak önce kendime, sonra diğer annelere seslenmek istiyorum; Evladınızın arkadaşını tanıyın. Hatta önce ailesini tanıyın, karşı tarafı tanımak için psikolog olmaya gerek yok. Çocuğumuzun gözden kaçırdıklarını bizler yakalayabiliriz.  O akşam gördüklerin bana şunu öğretti; Anne olmak sabah kahvaltı hazırlayıp, çocukları okuluna uğuramakla kalmamalı. Baba olmak ise ona istediği imkanı sağlamakla kalmamalı. Çocuğumuzu seviyor ve ona değer veriyorsak eğer; Üzerimizdeki sorumluluklarımızı arttırmalıyız. Evimizde onun kılına bile dokunamazken, ahlaksızın biri gelir ve peşinden ağza alınmayacak sözler sarf eder. Biz de ağzımız açık, ardından bakakalırız. Bu durumu kabul etmesek de küfür ile sonuçlanması bir nebze iyi diyebilirim. Zira bunun daha kötü sonuçlarını duyuyoruz ve fiziki müdahale ile karşı karşıya kalıp, aileler için büyük bir yıkım olabiliyor maalesef.  Allah, evlatlarımızı kötü insanların şerrinden korusun. Kalın sağlıcakla...
Ekleme Tarihi: 25 Temmuz 2020 - Cumartesi

SORUMLULUKLARIMIZ ARTMALI

Aslında yazacak o kadar çok şey var ki, konu bulmakta hiç zorlanmıyoruz. İnsanın olduğu her yer; Sokak, cadde ve şehir bunun için yeterli diyebilirim.

Akşam saat 22.30 ve balkonda çay keyfi yaparken, bir gencin avazı çıktığı kadar bağırması ile hemen caddeye yöneldik. Bisikletine binip  uzaklaşan kızın peşinden ''Seni gebertirim, bir yere gidemezsin. Seni doğduğuna pişman ederim lan!'' ve arkasından çirkince bir küfür ''o..spu!''  Kız ise; ''Hayatımı mahvettin pislik'' diyerek uzaklaştı.  Kızın yaşı tahminen 15-16, ahlaksız küfürbazın  yaşı ise 19-20 civarıydı. 

Burada bir anne olarak önce kendime, sonra diğer annelere seslenmek istiyorum; Evladınızın arkadaşını tanıyın. Hatta önce ailesini tanıyın, karşı tarafı tanımak için psikolog olmaya gerek yok. Çocuğumuzun gözden kaçırdıklarını bizler yakalayabiliriz. 

O akşam gördüklerin bana şunu öğretti; Anne olmak sabah kahvaltı hazırlayıp, çocukları okuluna uğuramakla kalmamalı. Baba olmak ise ona istediği imkanı sağlamakla kalmamalı. Çocuğumuzu seviyor ve ona değer veriyorsak eğer; Üzerimizdeki sorumluluklarımızı arttırmalıyız. Evimizde onun kılına bile dokunamazken, ahlaksızın biri gelir ve peşinden ağza alınmayacak sözler sarf eder. Biz de ağzımız açık, ardından bakakalırız.

Bu durumu kabul etmesek de küfür ile sonuçlanması bir nebze iyi diyebilirim. Zira bunun daha kötü sonuçlarını duyuyoruz ve fiziki müdahale ile karşı karşıya kalıp, aileler için büyük bir yıkım olabiliyor maalesef. 

Allah, evlatlarımızı kötü insanların şerrinden korusun. Kalın sağlıcakla...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş