Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

ŞİMDİ HABERLER...

Haberleri izlemek herkes gibi beni de biraz geriyor. Yaşama dair ne kadar olumsuzluk varsa hepsini duymak, görmek insanda adeta ruhi bir çöküntü ve travmaya neden oluyor. **** Özellikle vahşice işlenen cinayetler, sopalı sokak kavgaları, elinde silahla iş yeri soygunları ve telefon dolandırıcıları gibi saymakla bitmeyecek bu tür olayları haberlerde izlediğimizde tepkisiz kalabilmek neredeyse imkansız. Hani derler ya, 'İçim şişti yeter artık!' diye, aynen öyle işte. **** Özellikle pandemi döneminde insanlar artık güzel şeyler duymak isterken, içeriği karamsarlıklarla dolu haberlerin üst üste gelmesi hem insanların içini hem de evlerimizin içini kasvetle kaplıyor.  **** Zaten yaşam alanı kısıtlanan insanların bir de böyle haberler izlemesi adeta depresyona davetiye çıkarıyor.  **** Açık oturum programlarındaki kişilerin kavgalarından hiç bahset- mek bile istemiyorum. Onlar zaten kavgacı ve sinir bozucu diyebilirim. **** Kendi adıma konuşacak olursam eğer; günde bir kez haberlere bakıyorum. Aynı haberleri, farklı kanallarda farklı cümlelerle yeniden görmek istemiyorum. Bu, izleyenleri yani bizleri iyice germekten başka bir işe yaramıyor.  **** Tüm bu olumsuzluklardan korunmanın tek yolu, sevdiğiniz bir filmi izleyin veya kitap okuyun. Böylece meşguliyetinizi başka bir yöne kaydırarak, karamsarlıktan uzaklaşmış olursunuz.  **** Ülkemiz adına güzel haberler duymak dileğiyle, kalın sağlıcakla...  
Ekleme Tarihi: 04 Şubat 2021 - Perşembe

ŞİMDİ HABERLER...

Haberleri izlemek herkes gibi beni de biraz geriyor. Yaşama dair ne kadar olumsuzluk varsa hepsini duymak, görmek insanda adeta ruhi bir çöküntü ve travmaya neden oluyor.
****
Özellikle vahşice işlenen cinayetler, sopalı sokak kavgaları, elinde silahla iş yeri soygunları ve telefon dolandırıcıları gibi saymakla bitmeyecek bu tür olayları haberlerde izlediğimizde tepkisiz kalabilmek neredeyse imkansız. Hani derler ya, 'İçim şişti yeter artık!' diye, aynen öyle işte.
****
Özellikle pandemi döneminde insanlar artık güzel şeyler duymak isterken, içeriği karamsarlıklarla dolu haberlerin üst üste gelmesi hem insanların içini hem de evlerimizin içini kasvetle kaplıyor. 
****
Zaten yaşam alanı kısıtlanan insanların bir de böyle haberler izlemesi adeta depresyona davetiye çıkarıyor. 
****
Açık oturum programlarındaki kişilerin kavgalarından hiç bahset- mek bile istemiyorum. Onlar zaten kavgacı ve sinir bozucu diyebilirim.
****
Kendi adıma konuşacak olursam eğer; günde bir kez haberlere bakıyorum. Aynı haberleri, farklı kanallarda farklı cümlelerle yeniden görmek istemiyorum. Bu, izleyenleri yani bizleri iyice germekten başka bir işe yaramıyor. 
****
Tüm bu olumsuzluklardan korunmanın tek yolu, sevdiğiniz bir filmi izleyin veya kitap okuyun. Böylece meşguliyetinizi başka bir yöne kaydırarak, karamsarlıktan uzaklaşmış olursunuz. 
****
Ülkemiz adına güzel haberler duymak dileğiyle, kalın sağlıcakla...

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş