Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

SESSİZ, NEŞESİZ VE BURUK BAYRAM

Geçen yıldan pek farkı olmayan, yine buruk bir bayram eda ettik. X Ellerin sıkılmadığı, yanakların öpülmediği ve kucaklaşılmadığı bir bayram daha geldi ve geçti gitti. X İnanın akraba ziyaretleri o kadar azaldı ki, gittiğimiz kişiler ve yakınları tarafından;  "Bunlar da nereden geldiler şimdi" der gibi hastalıklı muamelesi yapıyorlar. X Aslında onların da haklı oldukları taraf var. Zira bayramda ne kadar az kişi ile muhatap olurlarsa yakınlarının virüs kapma olasılığı da o kadar az olacağı için gelen ziyaretçilere pek sıcak bakmıyorlar. X Son iki yıldaki bayramlarda herkes tarafından ortak bir kanı oluştu ve herkes de buna uymaya çalışıyor. O da nedir; Zor bir süreçten geçtiğimiz bu riskli pandemi günlerinde, bu bayram da ziyaretleri keselim.  X Ne kaybederiz ki? Nasıl olsa bu bayramlar ne ilk olacak ne de son... Doğru olan da bu değil mi zaten? X Sevgili okuyucular; ben de ziyaretlerin normal hayatımıza dönene kadar iptal edilmesi taraftarıyım. Aksi takdirde hem kendimizi, hem de ziyaret ettiğimiz kişileri risk altında bırakacak ve belki de virüs nedeni ile önümüzdeki bayramları göremeyecektik. X Onun içindir ki içinde bulunduğumuz bu duruma hayıflanmayalım ve aydınlık günlerin bizleri beklediğine inanarak şu sıralar ziyaretlerin en az olanı değil, hiç olmayanı makbul diyelim ve ona göre hareket edelim. Kalın sağlıcakla...  
Ekleme Tarihi: 24 Temmuz 2021 - Cumartesi

SESSİZ, NEŞESİZ VE BURUK BAYRAM

Geçen yıldan pek farkı olmayan, yine buruk bir bayram eda ettik.
X
Ellerin sıkılmadığı, yanakların öpülmediği ve kucaklaşılmadığı bir bayram daha geldi ve geçti gitti.
X
İnanın akraba ziyaretleri o kadar azaldı ki, gittiğimiz kişiler ve yakınları tarafından; 
"Bunlar da nereden geldiler şimdi" der gibi hastalıklı muamelesi yapıyorlar.
X
Aslında onların da haklı oldukları taraf var. Zira bayramda ne kadar az kişi ile muhatap olurlarsa yakınlarının virüs kapma olasılığı da o kadar az olacağı için gelen ziyaretçilere pek sıcak bakmıyorlar.
X
Son iki yıldaki bayramlarda herkes tarafından ortak bir kanı oluştu ve herkes de buna uymaya çalışıyor. O da nedir; Zor bir süreçten geçtiğimiz bu riskli pandemi günlerinde, bu bayram da ziyaretleri keselim. 
X
Ne kaybederiz ki? Nasıl olsa bu bayramlar ne ilk olacak ne de son... Doğru olan da bu değil mi zaten?
X
Sevgili okuyucular; ben de ziyaretlerin normal hayatımıza dönene kadar iptal edilmesi taraftarıyım. Aksi takdirde hem kendimizi, hem de ziyaret ettiğimiz kişileri risk altında bırakacak ve belki de virüs nedeni ile önümüzdeki bayramları göremeyecektik.
X
Onun içindir ki içinde bulunduğumuz bu duruma hayıflanmayalım ve aydınlık günlerin bizleri beklediğine inanarak şu sıralar ziyaretlerin en az olanı değil, hiç olmayanı makbul diyelim ve ona göre hareket edelim. Kalın sağlıcakla...

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş