Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

SAĞLIKLI OLMAK

Sağlığın kıymetini nedense hep kaybedilince anlarız. Mehmet Ali Erbil, bir haber sitesine verdiği demeçte aynen şunu söylüyordu; "Keşke hiç servetim olmasaydı da sağlığım yerinde olsaydı"  Hayatı dolu dolu yaşamış bir insan bunun kıymetini daha iyi anlıyor. Zira eski günleri gözümün önüne geldiği için, içtenlikle sarf edilen sözler olduğu anlaşılıyor. Aslında bu klişe deyimi, hasta olmayan sağlıklı insanlar da çok sık kullanırlar. Ama nedense hasta olanlar sağlığın kıymetini daha iyi anlıyorlar. Herkesin çevresinde, yakın akrabalarda tedavisi zor olan hastalığa yakalanan muhakkak olmuştur. Bir de hasta olan kişinin ekonomik durumu iyi ise; sarfedilen ilk söz; "Her işin başı sağlık" olmuştur. Her şeyi yiyebilecek, her yere gidebilecek maddi gücü olduğu halde bedensel gücü yerinde olmadığı için hiçbirini gerçekleştiremez. İş işten geçtikten sonra ve sağlığı kaybettikten sonra çok paranın çok fayda sağlamadığını görüyoruz. Aslında benim dediğim bu konunun önemini hepimiz çok iyi bildiğini halde, nedense yaşamımıza gereken hassasiyeti göstermiyoruz.  Hep bir şey olmaz mantığı ile yaşıyoruz. Onun içindir ki, zararlı olduğunu bildiğimiz alışkanlıklarımızdan bir an önce vazgeçmeliyiz ki ileriki yıllara zemin hazırlayıp, sağlıklı yaşlanalım. Kalın sağlıcakla...
Ekleme Tarihi: 13 Haziran 2020 - Cumartesi

SAĞLIKLI OLMAK

Sağlığın kıymetini nedense hep kaybedilince anlarız. Mehmet Ali Erbil, bir haber sitesine verdiği demeçte aynen şunu söylüyordu; "Keşke hiç servetim olmasaydı da sağlığım yerinde olsaydı" 

Hayatı dolu dolu yaşamış bir insan bunun kıymetini daha iyi anlıyor. Zira eski günleri gözümün önüne geldiği için, içtenlikle sarf edilen sözler olduğu anlaşılıyor.

Aslında bu klişe deyimi, hasta olmayan sağlıklı insanlar da çok sık kullanırlar. Ama nedense hasta olanlar sağlığın kıymetini daha iyi anlıyorlar.

Herkesin çevresinde, yakın akrabalarda tedavisi zor olan hastalığa yakalanan muhakkak olmuştur. Bir de hasta olan kişinin ekonomik durumu iyi ise; sarfedilen ilk söz; "Her işin başı sağlık" olmuştur. Her şeyi yiyebilecek, her yere gidebilecek maddi gücü olduğu halde bedensel gücü yerinde olmadığı için hiçbirini gerçekleştiremez.

İş işten geçtikten sonra ve sağlığı kaybettikten sonra çok paranın çok fayda sağlamadığını görüyoruz. Aslında benim dediğim bu konunun önemini hepimiz çok iyi bildiğini halde, nedense yaşamımıza gereken hassasiyeti göstermiyoruz. 

Hep bir şey olmaz mantığı ile yaşıyoruz. Onun içindir ki, zararlı olduğunu bildiğimiz alışkanlıklarımızdan bir an önce vazgeçmeliyiz ki ileriki yıllara zemin hazırlayıp, sağlıklı yaşlanalım. Kalın sağlıcakla...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş