Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

RAHAT MISINIZ?

Sormak istiyorum rahat mısınız diye? Maskesiz sokağa çıkan, sosyal mesafeye uymayan, düğünlerde karşılama oynayan sorumsuzlar... Rahat mısınız? Sizler maskenizi bileğinize, kolunuza, çene altınıza ve hatta başınıza takmaya devam ettiğiniz sürece virüsün yayılması kaçınılmaz olacaktır. Sizlerin yüzünden çocuklarımızın okulu açılması zorlaştı. Yine sizler yüzünden düğünlerin iptali, kafe ve lokantaların kapanması söz konusu. Kendinizi düşünmüyor olabilirsiniz. Virüsün varlığını inkar edebilirsiniz ama hiç olmazsa karşındaki kişiye saygı gereği tedbirli olsanız ne kaybedersiniz? Ya 'doktorlar' diye başlayıp balkondan yapılan çıkışlar boşuna mıydı? Evlerinden, çocuklarından ayrı yaşayıp, otel odalarına bunun için mi mahkum edildiler. Bunun acısını hep beraber çekeceğiz.  Tatile bir yıl sonra da gidebilirdik. Velev ki gittik diyelim, sosyal mesafeye ve diğer kurallara neden dikkat etmedik! Virüsün varlığını bilip, bu şekilde rahat olmamalıydık.  Her kim ki hastalığın yayılmasına sebep olacak, bu halk size hakkını helal etmeyecek. Kalın Sağlıcakla...
Ekleme Tarihi: 14 Ağustos 2020 - Cuma

RAHAT MISINIZ?

Sormak istiyorum rahat mısınız diye? Maskesiz sokağa çıkan, sosyal mesafeye uymayan, düğünlerde karşılama oynayan sorumsuzlar... Rahat mısınız?

Sizler maskenizi bileğinize, kolunuza, çene altınıza ve hatta başınıza takmaya devam ettiğiniz sürece virüsün yayılması kaçınılmaz olacaktır.

Sizlerin yüzünden çocuklarımızın okulu açılması zorlaştı. Yine sizler yüzünden düğünlerin iptali, kafe ve lokantaların kapanması söz konusu.

Kendinizi düşünmüyor olabilirsiniz. Virüsün varlığını inkar edebilirsiniz ama hiç olmazsa karşındaki kişiye saygı gereği tedbirli olsanız ne kaybedersiniz?

Ya 'doktorlar' diye başlayıp balkondan yapılan çıkışlar boşuna mıydı? Evlerinden, çocuklarından ayrı yaşayıp, otel odalarına bunun için mi mahkum edildiler. Bunun acısını hep beraber çekeceğiz. 

Tatile bir yıl sonra da gidebilirdik. Velev ki gittik diyelim, sosyal mesafeye ve diğer kurallara neden dikkat etmedik! Virüsün varlığını bilip, bu şekilde rahat olmamalıydık. 

Her kim ki hastalığın yayılmasına sebep olacak, bu halk size hakkını helal etmeyecek.
Kalın Sağlıcakla...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş