Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

Prof.Dr. Naci Görür’ün GÖZYAŞLARI

Geçtiğimiz gün sosyal medyadaki açıklamayı okuduğumda herkes gibi bende endişeye kapıldım. ☘ Deprem olduğunda televizyon kanallarında sık sık gördüğümüz Prof Dr. Naci Görür’ün gözyaşları içinde yaptığı deprem açıklaması, durumun hem ciddiyetini, hem de çaresizliği anlatıyordu. ☘ Üzerinden henüz 1 yıl bile geçmemişken ne çabuk unuttuk Kahramanmaraş depremindeki o acıları… ☘ Depremi yaşayan insanlar hala o depremin etkisinden kurtulamamış ve yaşam koşuları yeterince iyileşmemişken, Bursa’da- ki 5.1’lik deprem, olası bir Marmara depreminin adeta uyarıcısı niteliğindeydi. ☘ Fakat nedense bunu sadece Prof.Dr. Naci Görür mü görüyor? ☘ Allah korusun facia geliyorum diyor ve yetkililerin sesi soluğu çıkmıyor. ☘ Neredeyse İstanbul’da yakını olmayan yok diyebilirim. Adeta Türkiye’nin kalbi orada atıyor iken ve bunu yetkililer de biliyorken, şu anda gözyaşları içinde açıklama yapan Prof. Dr. Naci Görür’e neden kulak kabartıp dikkate almazlar. ☘ Aslında bu olası bir felaketin erken gelen bir çığlığıdır. Uzmanların söylediği gibi buradaki yıkım her yönüyle Türkiye’yi etkileyecektir. ☘ Onun içindir ki yapılması ve alınması gereken ne tedbir var ise derhal alınmalı ve insanlarda bir şeyler yapıldığını görmelidir. ☘ Allah, tüm insanlığı böyle bir felaketlerden koruması dileğiyle sağlıklı günler dilerim.  
Ekleme Tarihi: 08 Aralık 2023 - Cuma

Prof.Dr. Naci Görür’ün GÖZYAŞLARI

Geçtiğimiz gün sosyal medyadaki açıklamayı okuduğumda herkes gibi bende endişeye kapıldım.

Deprem olduğunda televizyon kanallarında sık sık gördüğümüz Prof Dr. Naci Görür’ün gözyaşları içinde yaptığı deprem açıklaması, durumun hem ciddiyetini, hem de çaresizliği anlatıyordu.

Üzerinden henüz 1 yıl bile geçmemişken ne çabuk unuttuk Kahramanmaraş depremindeki o acıları…

Depremi yaşayan insanlar hala o depremin etkisinden kurtulamamış ve yaşam koşuları yeterince iyileşmemişken, Bursa’da- ki 5.1’lik deprem, olası bir Marmara depreminin adeta uyarıcısı niteliğindeydi.

Fakat nedense bunu sadece Prof.Dr. Naci Görür mü görüyor?

Allah korusun facia geliyorum diyor ve yetkililerin sesi soluğu çıkmıyor.

Neredeyse İstanbul’da yakını olmayan yok diyebilirim. Adeta Türkiye’nin kalbi orada atıyor iken ve bunu yetkililer de biliyorken, şu anda gözyaşları içinde açıklama yapan Prof. Dr. Naci Görür’e neden kulak kabartıp dikkate almazlar.

Aslında bu olası bir felaketin erken gelen bir çığlığıdır. Uzmanların söylediği gibi buradaki yıkım her yönüyle Türkiye’yi etkileyecektir.

Onun içindir ki yapılması ve alınması gereken ne tedbir var ise derhal alınmalı ve insanlarda bir şeyler yapıldığını görmelidir.

Allah, tüm insanlığı böyle bir felaketlerden koruması dileğiyle sağlıklı günler dilerim.

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş