Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

POZİTİF DÜŞÜNMEK

Pozitif düşünmek, kişinin sinir, stres ve kaygıdan uzak olumlu bir hayat sürebilmesi için oldukça büyük öneme sahip olmasıyla birlikte bunu başarabilmekte o kadar önemlidir. ☘ Pozitif düşünme yaşamış olduğumuz çeşitli sorunlara karşı çıkmaya ve bunların üstesinden gelebilmek için oldukça önemlidir. ☘ Günlük hayatımızda karşılaştığımız çeşitli sıkıntılar bizleri oldukça yıprattığı gibi can sıkıcı bir hal alıyor.   ☘ Yaşantımızda yaşamış olduğunuz tüm olumsuzlukları bir kenara bırakarak daha mutlu ve sağlıklı bir hayat sürmemiz ancak pozitif düşünmeyle mümkündür. ☘ Bizi en çok yıpratan negatif durumlar ise; kendimizi başkalarıyla kıyaslamak, olumsuz düşüncelerle yaşamak, gülümsemeye özen göstermemek, yardımseverliği unutmak,  geçmişimizden ders çıkarmamak, sevdiğimiz etkinliklere katılmamak, şükretmeyi unutmak ve temeli güçlü sağlam arkadaşlar edinmemek gibi faktörlerdir. ☘ Birey bunları hayatında tutarak olumlu düşünmenin faydasını görecektir. ☘ Pozitif düşünme hem psikolojik olarak hem de fizyolojik olarak rahatlamanızı sağlayacak ve hayata daha olumlu bakmamızı sağlayacaktır. ☘ Olumlu düşünce, oluşan yanlış algıyı yıkarak  önümüze çıkacak herhangi bir problem karşısında en iyi şekilde nasıl üstesinden geleceğimizi bize öğretecektir. ☘ Karşımıza çıkan sorunları engel olarak görmeyelim. Bizleri daha iyi konuma getirmesi için birer basamak olduğunu düşünelim. Bu pozitif düşünmede, bizlere yardımcı olacaktır.
Ekleme Tarihi: 17 Mayıs 2023 - Çarşamba

POZİTİF DÜŞÜNMEK

Pozitif düşünmek, kişinin sinir, stres ve kaygıdan uzak olumlu bir hayat sürebilmesi için oldukça büyük öneme sahip olmasıyla birlikte bunu başarabilmekte o kadar önemlidir.

Pozitif düşünme yaşamış olduğumuz çeşitli sorunlara karşı çıkmaya ve bunların üstesinden gelebilmek için oldukça önemlidir.

Günlük hayatımızda karşılaştığımız çeşitli sıkıntılar bizleri oldukça yıprattığı gibi can sıkıcı bir hal alıyor.  

Yaşantımızda yaşamış olduğunuz tüm olumsuzlukları bir kenara bırakarak daha mutlu ve sağlıklı bir hayat sürmemiz ancak pozitif düşünmeyle mümkündür.

Bizi en çok yıpratan negatif durumlar ise; kendimizi başkalarıyla kıyaslamak, olumsuz düşüncelerle yaşamak, gülümsemeye özen göstermemek, yardımseverliği unutmak,  geçmişimizden ders çıkarmamak, sevdiğimiz etkinliklere katılmamak, şükretmeyi unutmak ve temeli güçlü sağlam arkadaşlar edinmemek gibi faktörlerdir.

Birey bunları hayatında tutarak olumlu düşünmenin faydasını görecektir.

Pozitif düşünme hem psikolojik olarak hem de fizyolojik olarak rahatlamanızı sağlayacak ve hayata daha olumlu bakmamızı sağlayacaktır.

Olumlu düşünce, oluşan yanlış algıyı yıkarak  önümüze çıkacak herhangi bir problem karşısında en iyi şekilde nasıl üstesinden geleceğimizi bize öğretecektir.

Karşımıza çıkan sorunları engel olarak görmeyelim. Bizleri daha iyi konuma getirmesi için birer basamak olduğunu düşünelim. Bu pozitif düşünmede, bizlere yardımcı olacaktır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş