Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

PİNHANİ KONSERİ

Aylar öncesi belediyelerin sosyal etkinlik gereği, sanatçı konserleri düzenlemeleri gerektiğini yazmıştım. x Özellikle pandemi döneminde bu etkinlikler halkın moralinin yüksek tutulmasına fayda sağlayacağı görüşünü savunmuştum. x Bu sefer ki moral kaynağı Salı günkü PİNHANİ konseriydi. x Neşeli hareketlerle ve hep bir ağızdan şarkılara eşlik etmeleri bu konserin gençlere çok iyi geldiğini, buna ne kadar aç olduğunu gösteriyordu. x Ama ne var ki tek eksik yanı neydi biliyor musunuz? Yanlış salon seçimi… x Konserin başlamasına dört saat kala Atatürk Kapalı Spor Salonu’nun hınca hınç dolması ve bir çok gencin dışarıda kalmasına ve dışarıya kurulan Led ekrandan seyretmelerine sebep oldu. x İçerdeki seyircilerin aşırı kalabalık oluşu, sıcaklığı arttırdı ve havalandırmanın yetersizliği yüzünden sırıl sıklam terlemelerine neden oldu. x Bu demektir ki mevsim kış da olsa bu salon, bu kalabalığı ısı anlamında kaldırmıyor. x Ama gerçek olan şu ki; sıcaklığın çok yüksek oluşu, gençlerin eğlenmesine engel teşkil etti mi? Hayır. x Bu arada konserin düzenlenmesine ön ayak olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Mehmet Hilmi  Güler’e teşekkür etmek gerekir. x Yaz aylarından bu ve bunun gibi ücretsiz konserlerin devam edeceği müjdesini veren Başkan Güler’e gençler minnettar kalacaktır. x Umarız bir daha ki konserler, şayet kapalı bir ortamda gerçekleşecekse bu Atatürk Kapalı Spor Salonu olmamalıdır. x Hem sağlık hem de güvenlik açısından risk teşkil etmemesi dileğiyle  iyi eğlenceler...  
Ekleme Tarihi: 05 Mart 2022 - Cumartesi

PİNHANİ KONSERİ

Aylar öncesi belediyelerin sosyal etkinlik gereği, sanatçı konserleri düzenlemeleri gerektiğini yazmıştım.
x
Özellikle pandemi döneminde bu etkinlikler halkın moralinin yüksek tutulmasına fayda sağlayacağı görüşünü savunmuştum.
x
Bu sefer ki moral kaynağı Salı günkü PİNHANİ konseriydi.
x
Neşeli hareketlerle ve hep bir ağızdan şarkılara eşlik etmeleri bu konserin gençlere çok iyi geldiğini, buna ne kadar aç olduğunu gösteriyordu.
x
Ama ne var ki tek eksik yanı neydi biliyor musunuz? Yanlış salon seçimi…
x
Konserin başlamasına dört saat kala Atatürk Kapalı Spor Salonu’nun hınca hınç dolması ve bir çok gencin dışarıda kalmasına ve dışarıya kurulan Led ekrandan seyretmelerine sebep oldu.
x
İçerdeki seyircilerin aşırı kalabalık oluşu, sıcaklığı arttırdı ve havalandırmanın yetersizliği yüzünden sırıl sıklam terlemelerine neden oldu.
x
Bu demektir ki mevsim kış da olsa bu salon, bu kalabalığı ısı anlamında kaldırmıyor.
x
Ama gerçek olan şu ki; sıcaklığın çok yüksek oluşu, gençlerin eğlenmesine engel teşkil etti mi? Hayır.
x
Bu arada konserin düzenlenmesine ön ayak olan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Mehmet Hilmi 
Güler’e teşekkür etmek gerekir.
x
Yaz aylarından bu ve bunun gibi ücretsiz konserlerin devam edeceği müjdesini veren Başkan Güler’e gençler minnettar kalacaktır.
x
Umarız bir daha ki konserler, şayet kapalı bir ortamda gerçekleşecekse bu Atatürk Kapalı Spor Salonu olmamalıdır.
x
Hem sağlık hem de güvenlik açısından risk teşkil etmemesi dileğiyle 
iyi eğlenceler...

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş