Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

ÖZELEŞTİRİ..!

Haber izlemek artık bir işkence oldu. Tabi ki haberin her türlüsüne hazırlıklı olmalıyız. Ama detayına kadar anlatılan cinayet haberleri, yola akan kanı gösteren trafik kazası haberleri ve ayrıntıya inilerek anlatılan tecavüz haberleri seyretmekten bıktık artık..  *** Bu eleştiriyi köşe yazarının kendi ayağına sıkması olarak değerlendirebilirisiniz.. İnanın insanın etkilenmemesi mümkün değil. Kanal değiştirip tam da unuttuk derken, aynı haber ya da benzeri bir haberi başka bir kanalda seyretmek zorunda kalıyoruz.. *** Gerçi televizyonlar o haberleri vermese de, sosyal medya o boşluğu derhal dolduruyor ve süzgeçten geçirmeden olduğu gibi aktarıyor. Bu da durdurulamayan bir süreç olarak medyada yerini alıyor.. *** Tüm televizyonlar, ulaşılamayan taze haberlere ulaşmak için Whatsapp hattı oluşturmuş durumda. Böylece emniyet güçlerinden bile daha süratli olay mahallinde oluyorlar. Vatandaş bir nevi fahri muhabir oluveriyor. Bu da haliyle televizyonun işini oldukça kolaylaştırıyor.. *** Uzun lafın kısası, haberi tabi ki en iyi şekilde yapalım ama en azından izleyiciyi karamsarlığa iten görüntüleri verirken biraz daha dikkatli olalım. Bizler bu görüntüleri izlerken rahatsız oluyoruz ki çocuklarımızda bıraktığı olumsuz durumu tahmin etmek hiç de zor değil.. *** Şiddet, cinayet, kaza ve ahlaki olmayan haberleri ekrana yansıtırken, toplumsal çöküntüye sebep olacağımızı göz önünde bulundurmamız gerekir. Daha dikkatli ve hassas olmalıyız.. Haberlerinizin güzel olması dileğiyle.. Kalın sağlıcakla.
Ekleme Tarihi: 26 Şubat 2018 - Pazartesi

ÖZELEŞTİRİ..!

Haber izlemek artık bir işkence oldu. Tabi ki haberin her türlüsüne hazırlıklı olmalıyız. Ama detayına kadar anlatılan cinayet haberleri, yola akan kanı gösteren trafik kazası haberleri ve ayrıntıya inilerek anlatılan tecavüz haberleri seyretmekten bıktık artık.. 
***
Bu eleştiriyi köşe yazarının kendi ayağına sıkması olarak değerlendirebilirisiniz.. İnanın insanın etkilenmemesi mümkün değil. Kanal değiştirip tam da unuttuk derken, aynı haber ya da benzeri bir haberi başka bir kanalda seyretmek zorunda kalıyoruz..
***
Gerçi televizyonlar o haberleri vermese de, sosyal medya o boşluğu derhal dolduruyor ve süzgeçten geçirmeden olduğu gibi aktarıyor. Bu da durdurulamayan bir süreç olarak medyada yerini alıyor..
***
Tüm televizyonlar, ulaşılamayan taze haberlere ulaşmak için Whatsapp hattı oluşturmuş durumda. Böylece emniyet güçlerinden bile daha süratli olay mahallinde oluyorlar. Vatandaş bir nevi fahri muhabir oluveriyor. Bu da haliyle televizyonun işini oldukça kolaylaştırıyor..
***
Uzun lafın kısası, haberi tabi ki en iyi şekilde yapalım ama en azından izleyiciyi karamsarlığa iten görüntüleri verirken biraz daha dikkatli olalım. Bizler bu görüntüleri izlerken rahatsız oluyoruz ki çocuklarımızda bıraktığı olumsuz durumu tahmin etmek hiç de zor değil..
***
Şiddet, cinayet, kaza ve ahlaki olmayan haberleri ekrana yansıtırken, toplumsal çöküntüye sebep olacağımızı göz önünde bulundurmamız gerekir. Daha dikkatli ve hassas olmalıyız.. Haberlerinizin güzel olması dileğiyle.. Kalın sağlıcakla.
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş