Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

ORDU'YA NE OLUYOR?

Koronavirüs illetinin çıktığı ilk aylarda yakın çevremizdeki kişilerde bu hastalığa yakalananlara hiç rastlamazdık. Oysa şimdi şaşkınlık içinde kaldık ve süreci öyle izlemeye başladık. Artık ''o da mı korona olmuş'' demeye başladık. **** En yakınlarımız, komşularımız ve hatta arkadaşlarımızın koronaya yakalandığını öğrenmek bizleri son derece üzdüğü gibi korkar da olduk. Neden mi? Acaba bize ne zaman sıra gelecek diye... **** İnanın birçok insan vaka ve vefat sayılarını gördükçe korku içinde yaşamaya başladılar. Hastalığın yayılmasında ise Ordu, Türkiye sıralamasında ilk 10'nun içinde yer alıyor. Bu da korkunun artmasına neden oldu diyebiliriz. **** Herkes gibi bizler de bu artışın nedenini merak ediyoruz. Umuyoruz ki bu artış karşısında bir kriz masası oluşturulmuş olsun. Diğer illerden farklı olarak nasıl daha sıkı önlemler alınabilir? Farklı diyorum çünkü hastalığın yayılması Ordu'da daha fazla ve neden bu kadar artış olduğunun tespiti yapılmalı! Yakınları il dışında yaşayanlar için Ordu artık korku şehri olmaya başladı. **** Tekrar söylemek gerekirse; Ne olur artık akraba ziyaretlerini ve misafirlik gezmelerini bırakalım. El temizliğine dikkat edip, sosyal mesafemizi koruyalım ve maskemizi düzgün takalım. **** Bu hastalığı hep birlikte önce şehrimizden, sonra da ülkemizden defedelim. Kalın sağlıcakla...  
Ekleme Tarihi: 07 Aralık 2020 - Pazartesi

ORDU'YA NE OLUYOR?

Koronavirüs illetinin çıktığı ilk aylarda yakın çevremizdeki kişilerde bu hastalığa yakalananlara hiç rastlamazdık. Oysa şimdi şaşkınlık içinde kaldık ve süreci öyle izlemeye başladık. Artık ''o da mı korona olmuş'' demeye başladık.
****
En yakınlarımız, komşularımız ve hatta arkadaşlarımızın koronaya yakalandığını öğrenmek bizleri son derece üzdüğü gibi korkar da olduk. Neden mi? Acaba bize ne zaman sıra gelecek diye...
****
İnanın birçok insan vaka ve vefat sayılarını gördükçe korku içinde yaşamaya başladılar. Hastalığın yayılmasında ise Ordu, Türkiye sıralamasında ilk 10'nun içinde yer alıyor. Bu da korkunun artmasına neden oldu diyebiliriz.
****
Herkes gibi bizler de bu artışın nedenini merak ediyoruz. Umuyoruz ki bu artış karşısında bir kriz masası oluşturulmuş olsun. Diğer illerden farklı olarak nasıl daha sıkı önlemler alınabilir? Farklı diyorum çünkü hastalığın yayılması Ordu'da daha fazla ve neden bu kadar artış olduğunun tespiti yapılmalı! Yakınları il dışında yaşayanlar için Ordu artık korku şehri olmaya başladı.
****
Tekrar söylemek gerekirse; Ne olur artık akraba ziyaretlerini ve misafirlik gezmelerini bırakalım. El temizliğine dikkat edip, sosyal mesafemizi koruyalım ve maskemizi düzgün takalım.
****
Bu hastalığı hep birlikte önce şehrimizden, sonra da ülkemizden defedelim. Kalın sağlıcakla...

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş