Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

ORDULU SANATÇILAR NEREDE?

Ordulu sanatçı ve aynı zamanda köylüm olan Ahmet Yenilmez'in Demir Ali'ye verdiği destek örnek bir davranıştı. Günlerce herkes onun bu yardımseverliğini ve alakadarlığını konuştu.  Demir Ali'ye kayıtsız kalan Ordulu derneklere gönderme yaptı ve  Demir Ali'yi gündemine almayan derneklerin faaliyetlerinde kendisinin yer almayacağını belirtti. Bu haberin gazetelerde ve televizyonlarda yer alması, yardımların miktarını artırdı.  Kendi adıma söylemek gerekirse bu gibi yaklaşımları görünce o kadar seviniyorum ki; hedefe bir adım daha yaklaştığımızı düşünüyorum.  Her kim bu uğurda az da olsa çaba sarf ederse Allah'ın da onu mükafatlandıracağını unutmamalı.  Ahmet Bey'in televizyondaki konuşmasında dediği gibi; "Ne kaybederiz, neyimiz eksilir ki...  Bir çocuğu, bir insanı kurtarmanın mutluluğunu düşünün"Evet sevgili okuyucular, Ahmet Yenilmez üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Fakat bir tek Ordulu o değil ki..! Nerede övgü ile bahsettiğimiz diğer Ordulu sanatçılarımız ve iş insanlarımız. Duymuyorlar mı bu anne ve babanın feryadını?  Sosyal medyanın her zaman içinde yer alan bu sanatçılarımız şayet duymadılar ise duymalarını sağlayalım.  Bol bol paylaşımlarda bulunup, her yardımsevere ulaşalım. Bu hiç de zor olmasa gerek. En fazla 10 dakikamızı alır.  Böylece hem Ordulu sanatçılara hem de Ordulu tanınmış kişilere ulaşmış oluruz. Ne kadar çok kişiye ulaşırsak Demir Ali daha kısa sürede sağlığına kavuşacaktır. Sağlığı son ana bırakmak oldukça risk olur. Tüm kalbimle inanıyorum ki söz konusu süreden (7 ay) daha kısa zamanda bu miktarı toplayacağız. Onun içindir ki hiç durmamalıyız. Herkese sağlık diliyorum.
Ekleme Tarihi: 20 Eylül 2020 - Pazar

ORDULU SANATÇILAR NEREDE?

Ordulu sanatçı ve aynı zamanda köylüm olan Ahmet Yenilmez'in Demir Ali'ye verdiği destek örnek bir davranıştı.

Günlerce herkes onun bu yardımseverliğini ve alakadarlığını konuştu. 

Demir Ali'ye kayıtsız kalan Ordulu derneklere gönderme yaptı ve  Demir Ali'yi gündemine almayan derneklerin faaliyetlerinde kendisinin yer almayacağını belirtti.

Bu haberin gazetelerde ve televizyonlarda yer alması, yardımların miktarını artırdı. 

Kendi adıma söylemek gerekirse bu gibi yaklaşımları görünce o kadar seviniyorum ki; hedefe bir adım daha yaklaştığımızı düşünüyorum. 

Her kim bu uğurda az da olsa çaba sarf ederse Allah'ın da onu mükafatlandıracağını unutmamalı. 

Ahmet Bey'in televizyondaki konuşmasında dediği gibi; "Ne kaybederiz, neyimiz eksilir ki... 

Bir çocuğu, bir insanı kurtarmanın mutluluğunu düşünün"Evet sevgili okuyucular, Ahmet Yenilmez üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Fakat bir tek Ordulu o değil ki..! Nerede övgü ile bahsettiğimiz diğer Ordulu sanatçılarımız ve iş insanlarımız. Duymuyorlar mı bu anne ve babanın feryadını? 

Sosyal medyanın her zaman içinde yer alan bu sanatçılarımız şayet duymadılar ise duymalarını sağlayalım. 

Bol bol paylaşımlarda bulunup, her yardımsevere ulaşalım. Bu hiç de zor olmasa gerek. En fazla 10 dakikamızı alır.

 Böylece hem Ordulu sanatçılara hem de Ordulu tanınmış kişilere ulaşmış oluruz. Ne kadar çok kişiye ulaşırsak Demir Ali daha kısa sürede sağlığına kavuşacaktır. Sağlığı son ana bırakmak oldukça risk olur.

Tüm kalbimle inanıyorum ki söz konusu süreden (7 ay) daha kısa zamanda bu miktarı toplayacağız. Onun içindir ki hiç durmamalıyız. Herkese sağlık diliyorum.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş