Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

MAĞDURİYET…

Geçtiğimiz Pazartesi günü Ordu Eğitim ve Araştırma  Hastanesi’nde can sıkıcı bir  duruma şahit oldum. ☘ Hastanede erken saatlerde meydana gelen olayı ilk başta anlayamadım. Daha sonra diğer hastalara sorduğumda hastanenin tek onkoloji doktorunun hastaların haberi olmadan başka bir hastanede görevlendirildiğini öğrendim. ☘ Hastanede sıralarının gelmesini habersizce bekleyen kanser hastaları durumdan son anda haber olmasından dolayı, hastaların gerekli tedavilerini alamamalarına sebep oldu. ☘ Orada bekleyen kanser hastaları o kadar çaresiz kaldı ki, zaten uğraştıkları hastalık onları çaresiz kılmışken. ☘ En azından habersizce orada tedavi için bekleyen hastalara o gün için bir özür mahiyetinden hastanenin ilgili bölümleri o hastalara yardımcı olabilmeliydi diye düşünüyorum.  ☘ Hastalara hep birlikte ne yapacaklarını konusunda hastanenin başhekimliğine çıktığını öğrendim. Orada da ilgilenen olmamış.  ☘ Çaresizliği yüzlerinden belli olan hastalar bir sağa bir sola medet umarak çare aradılar. En son yapacak bir şey olmadığını ve seslerini duyuramadıklarının farkına varan hastalar hastaneden ayrılmak zorunda kaldı. ☘ Zaten uğraştıkları hastalığın tedavisini bir gün bile olamayan bu hastalar için her geçen gün onlarına aleyhine işlerken bu durum onları moral ve motivasyon olarak da sıkıntıya düşürdü. ☘ Şimdi o hastaları böyle yüz üstü bırakan sorumlu kimdir? Diye soruyorum. Hastalara bilgi vermeyen hastane yönetimi mi yoksa hastanenin tek onkoloji doktorunu başka bir şehre gönderen sağlık kuruluşu mu? ☘ İnsan bedeni olarak uğraştığımız hiçbir hastalık kolay değilken, bu tür aciliyet teşkil eden hastalara biraz da özen gösterilmelidir. ☘ Bu tür hastalıklarla uğraşan tüm hastalara acil şifalar dileyerek, sağlığımızın kıymetini bilelim diyorum.  Kalın sağlıkcakla…
Ekleme Tarihi: 19 Ağustos 2023 - Cumartesi

MAĞDURİYET…

Geçtiğimiz Pazartesi günü Ordu Eğitim ve Araştırma 
Hastanesi’nde can sıkıcı bir 
duruma şahit oldum.

Hastanede erken saatlerde meydana gelen olayı ilk başta anlayamadım. Daha sonra diğer hastalara sorduğumda hastanenin tek onkoloji doktorunun hastaların haberi olmadan başka bir hastanede görevlendirildiğini öğrendim.

Hastanede sıralarının gelmesini habersizce bekleyen kanser hastaları durumdan son anda haber olmasından dolayı, hastaların gerekli tedavilerini alamamalarına sebep oldu.

Orada bekleyen kanser hastaları o kadar çaresiz kaldı ki, zaten uğraştıkları hastalık onları çaresiz kılmışken.

En azından habersizce orada tedavi için bekleyen hastalara o gün için bir özür mahiyetinden hastanenin ilgili bölümleri o hastalara yardımcı olabilmeliydi diye düşünüyorum. 

Hastalara hep birlikte ne yapacaklarını konusunda hastanenin başhekimliğine çıktığını öğrendim. Orada da ilgilenen olmamış. 

Çaresizliği yüzlerinden belli olan hastalar bir sağa bir sola medet umarak çare aradılar. En son yapacak bir şey olmadığını ve seslerini duyuramadıklarının farkına varan hastalar hastaneden ayrılmak zorunda kaldı.

Zaten uğraştıkları hastalığın tedavisini bir gün bile olamayan bu hastalar için her geçen gün onlarına aleyhine işlerken bu durum onları moral ve motivasyon olarak da sıkıntıya düşürdü.

Şimdi o hastaları böyle yüz üstü bırakan sorumlu kimdir? Diye soruyorum. Hastalara bilgi vermeyen hastane yönetimi mi yoksa hastanenin tek onkoloji doktorunu başka bir şehre gönderen sağlık kuruluşu mu?

İnsan bedeni olarak uğraştığımız hiçbir hastalık kolay değilken, bu tür aciliyet teşkil eden hastalara biraz da özen gösterilmelidir.

Bu tür hastalıklarla uğraşan tüm hastalara acil şifalar dileyerek, sağlığımızın kıymetini bilelim diyorum.
 Kalın sağlıkcakla…

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş