Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

KULAĞIN BİRİ AÇIK OLSUN

Herkesin değindiği bir konuyu dile getirmek istiyorum.. Hayatımızın bir parçası haline gelen akıllı cep telefonları konusuna.. Artık çocuğu da yaşlısı da elinden düşürmüyor.. Bilinçli kullanmaya evet ama gelişigüzel akılsızca kullanmaya hayır diyorum.. *** Bu bilinçsizliği en çok da gençler yapıyor.. Her iki kulağında kulaklık ve bir ucu telefona takılı şekilde hem müzik dinliyor ya da telefon görüşmesi yapıyor.. Bir taraftan da yürümeye devam ediyor.. *** Bu hareketin ne kadar tehlikeli olduğunu gözlerimle gördüm ve bu konuda evlatlarınızı muhakkak uyarın diyorum..  *** Bir minibüs geri manevra yaparken arkasında bekleyen bir genci görmüyor ama çevredekiler görüp ona seslenseler de bir türlü duymuyor.. Çünkü kulağının her ikisinde de kulaklık var ve dünya ile ilişkisini tamamen kesmiş durumda... İlginçtir ki 3-4 kişi bağırmasına rağmen hala duymuyor.. O esnada genç bir delikanlının koşarak kolundan çekmesi bir oldu.. Ne olduğunu anlayamayan genç bir anda kendini yerde buldu.. Minibüsün altında kalmasına ramak kala onu yine onun yaşlarda biri kurtardı.. Çabucak yerden kalksa bile yakınındaki vatandaşlardan azar işitmekten kurtulamadı.. O da yaptığının yanlış olduğunu anladı ama az kalsın hayatına mal olacaktı.. Ne olur çocuklarımıza sıkıca tembih edelim ki bu yaşanan duruma düşmesinler.. *** En azından tek kulaklık kullanılsın ki çevre ile bağı kopmasın.. Akıllı telefon olarak tabir edilen bu aletin esiri olmasınlar.. Ufak bir dalgınlık ve ihmalkarlık bir çocuğun ölümüne, anne ve babanın acılar içinde kalmasına sebep olmasın..  *** Akıllı telefonların evlatlarımızı akılsızlaştırmasına müsade etmeyelim..!
Ekleme Tarihi: 03 Şubat 2018 - Cumartesi

KULAĞIN BİRİ AÇIK OLSUN

Herkesin değindiği bir konuyu dile getirmek istiyorum.. Hayatımızın bir parçası haline gelen akıllı cep telefonları konusuna.. Artık çocuğu da yaşlısı da elinden düşürmüyor.. Bilinçli kullanmaya evet ama gelişigüzel akılsızca kullanmaya hayır diyorum..
***
Bu bilinçsizliği en çok da gençler yapıyor.. Her iki kulağında kulaklık ve bir ucu telefona takılı şekilde hem müzik dinliyor ya da telefon görüşmesi yapıyor.. Bir taraftan da yürümeye devam ediyor..
***
Bu hareketin ne kadar tehlikeli olduğunu gözlerimle gördüm ve bu konuda evlatlarınızı muhakkak uyarın diyorum.. 
***
Bir minibüs geri manevra yaparken arkasında bekleyen bir genci görmüyor ama çevredekiler görüp ona seslenseler de bir türlü duymuyor.. Çünkü kulağının her ikisinde de kulaklık var ve dünya ile ilişkisini tamamen kesmiş durumda... İlginçtir ki 3-4 kişi bağırmasına rağmen hala duymuyor.. O esnada genç bir delikanlının koşarak kolundan çekmesi bir oldu.. Ne olduğunu anlayamayan genç bir anda kendini yerde buldu.. Minibüsün altında kalmasına ramak kala onu yine onun yaşlarda biri kurtardı.. Çabucak yerden kalksa bile yakınındaki vatandaşlardan azar işitmekten kurtulamadı.. O da yaptığının yanlış olduğunu anladı ama az kalsın hayatına mal olacaktı.. Ne olur çocuklarımıza sıkıca tembih edelim ki bu yaşanan duruma düşmesinler..
***
En azından tek kulaklık kullanılsın ki çevre ile bağı kopmasın.. Akıllı telefon olarak tabir edilen bu aletin esiri olmasınlar.. Ufak bir dalgınlık ve ihmalkarlık bir çocuğun ölümüne, anne ve babanın acılar içinde kalmasına sebep olmasın.. 
***
Akıllı telefonların evlatlarımızı akılsızlaştırmasına müsade etmeyelim..!
Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş