Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

KRİZ DÜĞÜNLERİ VURDU

Ekonomik kriz sebebiyle düğün masrafları da geçen yıllara oranla katlanarak artmaya başladı. ☘ Kültürümüzün vazgeçilmezi olan düğün yemekleri, bu ekonomik koşullarda sıkıntıya girmeye başladı. ☘ Davetlilerimize ikram olarak sunduğumuz yemek ikramı, zamanla ya hiç verilmemeye başlayacak ya da çeşit sayısı düşürülecek. ☘ Düğün sezonu yaz aylarıyla birlikte birçok sektörün gelir kaynaklarında önemli yer tutuyor. Başta sarraflar olmak üzere gelinlikçiler, mobilyacılar, düğün salonları ve yemek organizasyonları bu sezondan pay alıyordu. ☘ Birçok sektörün gelir kaynağı düğünler bu koşullarda artık alanlarını küçültmek zorunda kalıyor ve bu da buna bağlı sektörleri etkiliyor. ☘ Evlilik hazırlığı yapan çiftler ise artan maliyetlerden ve ekonomik krizden dert yanıyor. Çevremizde eşimiz, dostumuz herkes bu durumdan şikâyetçi olduğunu görüyoruz. ☘ Artan maliyetlerin altında kalan yeni evlenecek çiftlere bu koşullarda attıkları adımda mutluluk dilerim. Kalın sağlıcakla…  
Ekleme Tarihi: 28 Temmuz 2023 - Cuma

KRİZ DÜĞÜNLERİ VURDU

Ekonomik kriz sebebiyle düğün masrafları da geçen yıllara oranla katlanarak artmaya başladı.

Kültürümüzün vazgeçilmezi olan düğün yemekleri, bu ekonomik koşullarda sıkıntıya girmeye başladı.

Davetlilerimize ikram olarak sunduğumuz yemek ikramı, zamanla ya hiç verilmemeye başlayacak ya da çeşit sayısı düşürülecek.

Düğün sezonu yaz aylarıyla birlikte birçok sektörün gelir kaynaklarında önemli yer tutuyor. Başta sarraflar olmak üzere gelinlikçiler, mobilyacılar, düğün salonları ve yemek organizasyonları bu sezondan pay alıyordu.

Birçok sektörün gelir kaynağı düğünler bu koşullarda artık alanlarını küçültmek zorunda kalıyor ve bu da buna bağlı sektörleri etkiliyor.

Evlilik hazırlığı yapan çiftler ise artan maliyetlerden ve ekonomik krizden dert yanıyor. Çevremizde eşimiz, dostumuz herkes bu durumdan şikâyetçi olduğunu görüyoruz.

Artan maliyetlerin altında kalan yeni evlenecek çiftlere bu koşullarda attıkları adımda mutluluk dilerim. Kalın sağlıcakla…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş