Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

KÖY..!

Pandeminin ve yasaklarının getirdiği olumsuzlukların yanı sıra bir de iyi yönlerinin olduğunu anladım. **** Bir aile dostumuzla görüşmemiz sırasında bana köyle ilgili şunları anlattı; **** Her Cuma akşamı ailemle birlikte köye gidiyoruz. Hiç bu kadar çok köye gittiğimizi hatırlamıyorum. Öyle alışıyoruz ki bazen Pazartesi günü şehre dönmek istemediğimiz zamanlar oluyor. **** Burada kaldığımız 3 gün kısa bir tatil gibi geliyor bize. Bu sene havanın da iyi olması köyü daha çok sevmemize vesile oldu. **** Kış sebzelerinin hiçbirini pazardan satın almadık. Bu sebzeleri eşimle birlikte yetiştirip, soframızda taze taze afiyetle tüketiyoruz. **** Önceleri gözümde büyüttüğüm bu ekip-biçmenin aslında ne kadar zevkli olduğunu, toprakla temas ettikten sonra anladım. **** Küçücük bir bahçede neler yetiştirebildiğimizi gördüm. Tüm samimiyetimle söylüyorum ve herkese bunu tavsiye ediyorum. **** Köy deyip de geçmeyin. Doğanın ve toprağın nimetlerinden sağlığınız yerindeyken faydalanın.  **** Sevgili okuyucular; bu dostumuzun anlattıklarını hafızamda kaldığı kadar size aktarmaya çalıştım. Öylesine içten ve yaşayarak anlattı ki etkilenmedim dersem yalan olur. İlk fırsatta, havaların da ısınması ile bunu ben de hayata geçirmek istiyorum. **** Pandeminin vesile olduğu iyi şeyler de varmış demek ki. Benim gibi köyü olmasına rağmen bir türlü fırsat bulup gidemeyenlerdenseniz siz de hemen harekete geçin ve ''Hadi gel köyümüze geri dönelim'' şarkısı eşliğinde; toprak, temiz hava ve sağlıklı gıda ile tanışın.  **** Kalın sağlıcakla...  
Ekleme Tarihi: 21 Ocak 2021 - Perşembe

KÖY..!

Pandeminin ve yasaklarının getirdiği olumsuzlukların yanı sıra bir de iyi yönlerinin olduğunu anladım.
****
Bir aile dostumuzla görüşmemiz sırasında bana köyle ilgili şunları anlattı;
****
Her Cuma akşamı ailemle birlikte köye gidiyoruz. Hiç bu kadar çok köye gittiğimizi hatırlamıyorum. Öyle alışıyoruz ki bazen Pazartesi günü şehre dönmek istemediğimiz zamanlar oluyor.
****
Burada kaldığımız 3 gün kısa bir tatil gibi geliyor bize. Bu sene havanın da iyi olması köyü daha çok sevmemize vesile oldu.
****
Kış sebzelerinin hiçbirini pazardan satın almadık. Bu sebzeleri eşimle birlikte yetiştirip, soframızda taze taze afiyetle tüketiyoruz.
****
Önceleri gözümde büyüttüğüm bu ekip-biçmenin aslında ne kadar zevkli olduğunu, toprakla temas ettikten sonra anladım.
****
Küçücük bir bahçede neler yetiştirebildiğimizi gördüm. Tüm samimiyetimle söylüyorum ve herkese bunu tavsiye ediyorum.
****
Köy deyip de geçmeyin. Doğanın ve toprağın nimetlerinden sağlığınız yerindeyken faydalanın. 
****
Sevgili okuyucular; bu dostumuzun anlattıklarını hafızamda kaldığı kadar size aktarmaya çalıştım. Öylesine içten ve yaşayarak anlattı ki etkilenmedim dersem yalan olur. İlk fırsatta, havaların da ısınması ile bunu ben de hayata geçirmek istiyorum.
****
Pandeminin vesile olduğu iyi şeyler de varmış demek ki. Benim gibi köyü olmasına rağmen bir türlü fırsat bulup gidemeyenlerdenseniz siz de hemen harekete geçin ve ''Hadi gel köyümüze geri dönelim'' şarkısı eşliğinde; toprak, temiz hava ve sağlıklı gıda ile tanışın. 
****
Kalın sağlıcakla...

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş