Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

KISITLAMA...

Pandemi tedbirleri kapsamında yarın yine sokağa çıkma kısıtlaması olacak. Evet, olacak ama kimler uyacak bu kısıtlamaya? **** Eşofmanlarını ve spor ayakkabılarını giyip köpeğini gezdiren çiftler, içinde sadece bir adet ekmek olan poşetle saatlerce gezenler, iğne atsan yere düşmeyecek derecede kalabalık marketler ve normal seyrini sürdüren trafikteki yoğunluk... **** Halk olarak son derece tavizkar olduğumuz gün gibi açık ve su götürmez bir gerçek. 'Falanca aile çıkmış, bir şey olmamış. Polisler ceza yazmıyormuş. Hadi biz de çıkalım' düşüncesi var maalesef. Ordu küçük bir şehir. Herkes birbirini tanıyor ve birbirine haber veriyor.  **** Komşu komşuya sesleniyor, 'Hadi kız gel iki hava alalım. Ne olacak ki?'  **** Haftanın beş günü dışarıda olanlar her nedense kısıtlamanın olduğu günlerde de dışarı çıkmadan duramıyorlar.  **** Düşünüyorum da on günlük sokağa çıkma yasağı uygulansa neler olur acaba? Ne gibi olumsuzluklarla karşılaşırız? **** Mazeretsiz dışarı çıkanlara caydırıcı cezalar uygulanmadığı takdirde yasağı ihlal edenlerin sayısı her geçen gün aratacaktır. **** Bu artış ise görevliler ile halkı karşı karşıya getirecektir. Herkes sorumluluğunu bilmeli, yasak ise yasağa riayet edilmelidir. **** En kısa zamanda normal yaşama dönebilmek umuduyla, kalın sağlıcakla...  
Ekleme Tarihi: 12 Şubat 2021 - Cuma

KISITLAMA...

Pandemi tedbirleri kapsamında yarın yine sokağa çıkma kısıtlaması olacak. Evet, olacak ama kimler uyacak bu kısıtlamaya?
****
Eşofmanlarını ve spor ayakkabılarını giyip köpeğini gezdiren çiftler, içinde sadece bir adet ekmek olan poşetle saatlerce gezenler, iğne atsan yere düşmeyecek derecede kalabalık marketler ve normal seyrini sürdüren trafikteki yoğunluk...
****
Halk olarak son derece tavizkar olduğumuz gün gibi açık ve su götürmez bir gerçek. 'Falanca aile çıkmış, bir şey olmamış. Polisler ceza yazmıyormuş. Hadi biz de çıkalım' düşüncesi var maalesef. Ordu küçük bir şehir. Herkes birbirini tanıyor ve birbirine haber veriyor. 
****
Komşu komşuya sesleniyor, 'Hadi kız gel iki hava alalım. Ne olacak ki?' 
****
Haftanın beş günü dışarıda olanlar her nedense kısıtlamanın olduğu günlerde de dışarı çıkmadan duramıyorlar. 
****
Düşünüyorum da on günlük sokağa çıkma yasağı uygulansa neler olur acaba? Ne gibi olumsuzluklarla karşılaşırız?
****
Mazeretsiz dışarı çıkanlara caydırıcı cezalar uygulanmadığı takdirde yasağı ihlal edenlerin sayısı her geçen gün aratacaktır.
****
Bu artış ise görevliler ile halkı karşı karşıya getirecektir. Herkes sorumluluğunu bilmeli, yasak ise yasağa riayet edilmelidir.
****
En kısa zamanda normal yaşama dönebilmek umuduyla, kalın sağlıcakla...

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş