Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam
Mine DUMAN
Köşe Yazarı
Mine DUMAN
 

KAR

Kardan olumsuz etkilenen ve zorluklar yaşayan insanları ve tüm canlıları tenzih ederek diyorum ki; bu zamana kadar kar yağışlarından hiç bu kadar etkilenmemiş ve hoşnutluk hissetmemiştim.  x Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde 18 ve 19 Mart’ta lapa lapa kar yağdı… Biraz bencillik olacak ama insanların mutluluk ve heyecan duyduğu anlardan birini ben de yaşadım.  x Ben de tam bu noktada lapa lapa kar yağmasından etkilenen ve bunu kızıyla  paylaşan bir insan olarak tıpkı çocuklar gibi mutlu oldum… Lütfen bunu bana çok görmeyin.  x Tam da kıştan çıktığımız ve ilkbahara merhaba dediğimiz bir zamanda bu bembeyaz kar örtüsü, içinde bulunduğumuz tüm karamsarlığı bertaraf etti. Bir anda her şeyi unuttuk. x Yağan güzel kar ile ve bu unutkanlıkla birçoğumuz gibi ben de kişisel sorunlarmdan bir anlığına uzaklaştım ve ‘an’ın tadını çıkarmaya çalıştım. Ne pahasına olursa olsun o anı yaşadım… x Belki kar topu oynayamadım ve kardan adam yapamadım ama beyazın saflığından ve masumiyetinden son derece etkilendim.  x Uzun lafın kısası her şey zamanında güzeldir. Her ne kadar bu sürpriz doğa olayları hoşumuza gitse de hayatın gerçeklerini de gözardı etmememiz gerekir.  x Gerçek yaşama dönmek gerekirse; ilkbahar, yaz, sonbahar, kış… Tüm bunlar zamanında yaşanırsa güzeldir ve anlamlıdır. x Kalın sağlıcakla…  
Ekleme Tarihi: 26 Mart 2022 - Cumartesi

KAR

Kardan olumsuz etkilenen ve zorluklar yaşayan insanları ve tüm canlıları tenzih ederek diyorum ki; bu zamana kadar kar yağışlarından hiç bu kadar etkilenmemiş ve hoşnutluk hissetmemiştim. 
x
Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde 18 ve 19 Mart’ta lapa lapa kar yağdı… Biraz bencillik olacak ama insanların mutluluk ve heyecan duyduğu anlardan birini ben de yaşadım. 
x
Ben de tam bu noktada lapa lapa kar yağmasından etkilenen ve bunu kızıyla  paylaşan bir insan olarak tıpkı çocuklar gibi mutlu oldum… Lütfen bunu bana çok görmeyin. 
x
Tam da kıştan çıktığımız ve ilkbahara merhaba dediğimiz bir zamanda bu bembeyaz kar örtüsü, içinde bulunduğumuz tüm karamsarlığı bertaraf etti. Bir anda her şeyi unuttuk.
x
Yağan güzel kar ile ve bu unutkanlıkla birçoğumuz gibi ben de kişisel sorunlarmdan bir anlığına uzaklaştım ve ‘an’ın tadını çıkarmaya çalıştım. Ne pahasına olursa olsun o anı yaşadım…
x
Belki kar topu oynayamadım ve kardan adam yapamadım ama beyazın saflığından ve masumiyetinden son derece etkilendim. 
x
Uzun lafın kısası her şey zamanında güzeldir. Her ne kadar bu sürpriz doğa olayları hoşumuza gitse de hayatın gerçeklerini de gözardı etmememiz gerekir. 
x
Gerçek yaşama dönmek gerekirse; ilkbahar, yaz, sonbahar, kış… Tüm bunlar zamanında yaşanırsa güzeldir ve anlamlıdır.
x
Kalın sağlıcakla…

 

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve afisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.

betine giriş betine giriş